Reklama

Reklama

Top Gear: Apokalypsa

  • Velká Británie Top Gear Apocalypse
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 74 min

Chlapci z Top Gearu to zase rozjíždějí, tentokrát jen jako duo ve složení Richard Hammond a James May. Jak by na tom byl svět, konkrétně motorismus, v post-apokalyptickém světě? Jak se dostat autem do práce v nukleární zimě? Do kterého auta nalít poslední benzín? Nejen tyto, ale mnoho dalších životně důležitých otázek bude zodpovězeno. (Catfood)

(více)

Recenze (67)

chaosteory 

všechny recenze uživatele

"Může Vám to připadat jako scéna z filmu 28 dní poté, ale to my nevíme, protože nevíme že ten film existuje." Další speciálka od megabláznů z BBC a i když tu není Jerry, zbytek dua to obstojně uřídí i tak, hlavně díky šíleným nápadům. Co že to budou dělat masožravý zombíci po apokalypse? Jasně! Jezdit v Cooperech po parkovišti. Já to žral :-)) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasický Top Gear jak ho máme rádi, se všemi šílenostmi a vtipnými hláškami. Škoda, že se na výlet do postapokalyptického světa nevydal taky Clarkson, jeho cynické hlášky by zde přišly vhod. A taky škoda pár už spíše trapnějších fórků (hlavně soutěž "Co se změnilo na palubní desce?"). Jinak je to ale pořád ta správná zábava, která potěší každého Top Gear fandu. ()

Reklama

Schlumpf 

všechny recenze uživatele

Jedná se o takový "datadisk" k Top Gearu a to bohužel bez Jeremyho... Ale musím uznat že na zábavě to v tomto případě vůbec nic neubralo - výborný je třeba závěrečný souboj zmutovaných aut na život a na smrt, ale jednoznačně nejgeniálnější je postapokalyptický závod dvou aut. Už jen kvůli této scénce nelze než doporučit! ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý nápad na top gear special. Ale bohužel je to slabé, nekonzistentní, jakoby s hodně nízkým rozpočtem a bez Jeremyho to prostě o to více zaostává. Tak nějak jsem se bavil, ale samotné Top Gear speciály mě bavily mnohem, mnohem víc než apokalypsa, která sice sice nápaditá, ale velmi slabě zpracovaná.... ()

Sidli 

všechny recenze uživatele

Je sice pravdivým faktem, že kdyby tam byl i Jeremy Clarkson, bylo by to o něco lepší, to ale nemění nic na tom, že to bylo plné pravého motoristického humoru, nápady skvělé. James May:"Myslím, že tohle je posunuté nahoru." Richard Hammond:"Ne, na palubní desce je leguán." A spoustujiných hlášek bylo povedených. (Tento speciální díl Top Gearu je pro mě téměř 100%) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když Richard Hammond jede v Bowleru, je při záběrech na palubní desku vidět, že je na tachometru 0. (alambert)

Reklama

Reklama