Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

elanius 

všechny recenze uživatele

(39/2013, DVDRip) / Film ktorý do bodky napĺňa označenie priemerný. Jediný Butler vyčnieva aspoň trochu. Človeka až napadne či sa takéto filmy naozaj točia, alebo len vychádzajú ako produkt z nejakého prepracovaného programu. Len treba zadať žáner a film je na svete. Mimochodom, "Slovakia" nezaznie v americkom filme každý deň :) 5/10 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler nám dokázal, že je furt sexy, ale na tom prostě nejde stavět celý film (i když se o to tvůrci pokoušeli). Shrnutí této "komedie"? Vezmete playboye kapku za zenitem, který je ukázkovým případem životního zkrachovalce (bývalý zraněný fotbalista nečekaně), přisypete pár postarších roštěnek, které jsou stále krásné a čpí sex-appealem jako Uma, Judy a Catherine. Potom přihodíte exmanželku Jessicu Biel, obyčejně působící oproti těm roštěnkám, za to nejvíc krásnou a přirozenou, jíž se snaží zkrachovalec získat zpět, ačkoliv už chystá svatbu s jiným. K tomu přidáte prachatého vypočítavého a na kamaráda si hrajícího žárlivce a přitom nevěrníka Dennise Quaida. Přihodíte syna, na nějž otec sere a máte z toho tento podprůměrný film s asi třemi dobrými vtípky. Ale na nějaký ten všední večer po práci na odpočinek jako dělané. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nespoľahlivý blbec ako vzorný otec na štvrtinový úväzok, s tým sa nejako neviem stotožniť. A do postele mu lezú tie najväčšie sexbomby spomedzi mamičiek, to by som zase bral, len nehrám futbal. Americký mužský sen v romantickom klišé zachránili len tie herečky, škoda, že Uma tam mala primalý priestor, aj vo svojom požehnanom veku bola na zožratie. Nereálny koniec jednu hviezdu bohužiaľ ubral, vo filme chýba pohľad na vec z druhej strany, máme tu len pohľad nášho mača. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $13,102,272Tržby Celosvetovo $30,952,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $628,679 //počet predaných kusov 12,296Tržby za predaj DVD v USA $2,234,663 //počet predaných kusov 84,112║ som čakal po prepadnutí v kinách hrôzu ale nakoniec celkom roztomilý film, ktorý pobaví ale i dojme a známy herci celkom slušne ustoja svoje úlohy, Butlerovi opäť sadla daná úloha zhýralého zvodcu /80%/ ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mě však nerozesmála ani jednou. Hvězdné herecké obsazení naprosto nevyužité, ty dialogy, které postavám scénáristé vkládali do úst, byly doslova hrozné. Ani jedna postava si za celý film nedokázala získat mé sympatie, klišé vedle klišé, vlastně mě film dokázal otrávit už během prvních pár minut, ihned budete vědět, jak film bude pokračovat a samozřejmě jak skončí, protože to samé jste viděli už nesčetněkrát (ten vztah otce se synem mě otrávil neskutečným způsobem). Nepochopím, proč se scénáristé alespoň nepokusili film trochu okořenit, zvlášť s takovým hereckým obsazením, nebo dát tam alespoň něco hřejivého, vždyť tento stále dokola stejný koncept už přece nemůže zabírat. Naprostá ztráta času ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)
  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)

Reklama

Reklama