Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler nám dokázal, že je furt sexy, ale na tom prostě nejde stavět celý film (i když se o to tvůrci pokoušeli). Shrnutí této "komedie"? Vezmete playboye kapku za zenitem, který je ukázkovým případem životního zkrachovalce (bývalý zraněný fotbalista nečekaně), přisypete pár postarších roštěnek, které jsou stále krásné a čpí sex-appealem jako Uma, Judy a Catherine. Potom přihodíte exmanželku Jessicu Biel, obyčejně působící oproti těm roštěnkám, za to nejvíc krásnou a přirozenou, jíž se snaží zkrachovalec získat zpět, ačkoliv už chystá svatbu s jiným. K tomu přidáte prachatého vypočítavého a na kamaráda si hrajícího žárlivce a přitom nevěrníka Dennise Quaida. Přihodíte syna, na nějž otec sere a máte z toho tento podprůměrný film s asi třemi dobrými vtípky. Ale na nějaký ten všední večer po práci na odpočinek jako dělané. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Mno, ehm :) Toto je opravdu komedie na jedno shlédnutí. I když slovo komedie berme trochu s rezervou, jelikož se u toho moc nesmějete. Prostě 100 minut (resp. 130 minut díky otravným reklamám) sledujete pohledného Butlera, který si to rozdává s každou, která mu přijde pod ruku. Díky kvalitnímu hereckému obsazení a pohledným ženám dávám průměrné hodnocení. 55% (with J.) ()

Reklama

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Sportovní film o bývalém super fotbalistovi, který se zraní a život jde z kopce. Dokud nezačne být fotbalovým trenérem. Od té doby je opravdu chlapem na roztrhání. Na své si přijdou i ženský, protože tu je i ta romantická složka, když se chce vrátit zpět ke své manželce a svému prckovi, kvůli kterému to vlastně všechno začalo. Plno známých herců že se divím proč to nikdo nepřeložil. Našel jsem to jen se Slovenskýma titulkama. A to si myslím že by si tento film zasloužil překlad a více shlédnutí, protože je fakt super a já ho můžu jen doporučit. Za mě kvalitní 4* a 80% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sice všichni nadávají na mnoho cliché scén, ale mě tento pohodový snímek bavil většinu stopáže (především první hodina je hodně povedená, kde těch šablonovitých věcí je ještě minimum). Hlavní devízou filmu je mnoho známých herců. Jinak snímek stojí zejména na Butlerovi a jeho fotbalovém projevu. Není to komedie, ale rodinný film s romantickým nádechem. Film mezi 3/4 hvězdami, poněvadž hlavní postava hrála za FC Liverpool, tak zůstanu ještě u 4 hvězd:o)). ()

skinny 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, přičemž slovo "komedie" je silné slovo. Spíše romantické klišé na hranici mezi komedií a rodinným melodramatem. Nenadchne, neurazí. I přes nespočet hvězdného obsazení nečekejte nic oslnivého, či převratného.Je to sympatický rodinný film, u kterého po prvních dvaceti minutách víte, jak skončí. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Roger Ebert v Chicago Sun-Times pochválil výkon Jessicy Biel: "Jessica Biel v role Stacie si kradne film pre seba." Napriek tomu však herečka dostala nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. (Arsenal83)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama