Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler neumí hrát fotbal a film je stejně špatnej, jako herectví Jessicy Biel. Nakonec se tedy v druhé půlce zlepšilo, ale ani tak to není žádné terno, ale pouze černobílé, prvoplánové a předvídatelné béčko, které se snad hodí jen na večerní reprízy. Butler pár dobrých rom-com natočil, ale měl zůstat u akčnějších rolí. A Dennis Quaid je tady hrozně divnej...5/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler je pro mě chap na roztrhání ;) Tudíž si myslím, že hlavní role byla bravurně obsazena ;) Jen nemám ráda označení "komedie", když to prostě komedie není...jelikož si myslím, že k tomuto filmu to opravdu nesedí. Krásné ženy, krásný muž ;) Výborně zasazená role pana domácího, který okoukává "triky" svého podnájemníka, aby ve svém velikém domě nebyl sám :) Klidné, jednoduché a příjemné pokoukání :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úspěšný profesionální fotbalista, který po skončení kariéry nemá na nájem, je jednoznačným důkazem toho, že přeplácení nagelovaných primadón je vyhazováním peněz z okna. George je alespoň sympaťák, takže jsem mu přál všechny ty nadržené paničky, ale rozhodně jsem doufal, že v tomto případě zábava hravě překoná rodinné hodnoty. Bohužel se tak nestalo, ale slušné herecké obsazení a pár pohodových scének mne donutilo zaokrouhlit hodnocení nahoru. A taky mi David Beckham poslal nějaké drobné, abych tady nepsal o tomto snímku příliš hanlivě, ale to na mou vrozenou objektivitu pochopitelně nemělo žádný vliv. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Mno, ehm :) Toto je opravdu komedie na jedno shlédnutí. I když slovo komedie berme trochu s rezervou, jelikož se u toho moc nesmějete. Prostě 100 minut (resp. 130 minut díky otravným reklamám) sledujete pohledného Butlera, který si to rozdává s každou, která mu přijde pod ruku. Díky kvalitnímu hereckému obsazení a pohledným ženám dávám průměrné hodnocení. 55% (with J.) ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Tož průměrná romantická komedie s happy endem, která je naštěstí podána v zábavném obalu. Sem tam musí divák vytrpět hluchá místa, ale opravdu to muselo mít dvě hodiny? Třikrát se film zoufale nabízel ke konci a ono pořád nic. Dostat to do ruk já, tak z toho sestříhám 75-ti minutovku. Navíc film nedokáže diváka emocionálně provázat s hlavní dvojkou (otcem a synem), takže další mínus, a aby to nebylo málo, tak jako jediná postava se mi líbil Dennis Quaid. Znovu bych to vidět nechtěl. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama