Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (159)

Marze 

všechny recenze uživatele

Roming představuje případ filmu, jehož jednotlivosti samy o sobě téměř nemají chybu. Nevšední scénář proplétá reálnou komediální cestu otce, syna a rodinného přítele za „předjednanou“ nevěstou s prvky národní báje, kterou otec neuměle sepisuje; tak složitá a přitom funkční struktura nemá v Česku dlouho obdoby.Režie je vynalézavá, zlehka neagresivní a současně, zejména v oněch pohádkových pasážích, opravdu nádherně stylizovaná. A herci se octli ve svém živlu. Od Vesničky mé střediskové se snad nezrodila dvojice tak zábavná a dojemná jako Labuda s Bolkem Polívkou, když se navzájem popichují nebo si „chlapsky“ projevují neohrabaný přátelský cit. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Ach jo, Gerard Butler mě v poslední době jen zklamal, doufejme, že to příště napraví. Má na víc, Olympus Has Fallen nebo i Chasing Mavericks toho byly důkazem. Komedie, jak vidím, mu zrovna nesvědčí. Mrzí mě, že Uma Thurman měla jen tak malou roli, přitom jsem očekávala, že by ve vedlejší roli měla nějaké větší postavení, bohužel jsem se nedočkala. Příběh tak obyčejný, který se děje ve skutečnosti v podstatě v životě téměř každé hvězdy. ()

Reklama

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Sportovní film o bývalém super fotbalistovi, který se zraní a život jde z kopce. Dokud nezačne být fotbalovým trenérem. Od té doby je opravdu chlapem na roztrhání. Na své si přijdou i ženský, protože tu je i ta romantická složka, když se chce vrátit zpět ke své manželce a svému prckovi, kvůli kterému to vlastně všechno začalo. Plno známých herců že se divím proč to nikdo nepřeložil. Našel jsem to jen se Slovenskýma titulkama. A to si myslím že by si tento film zasloužil překlad a více shlédnutí, protože je fakt super a já ho můžu jen doporučit. Za mě kvalitní 4* a 80% ()

skinny 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, přičemž slovo "komedie" je silné slovo. Spíše romantické klišé na hranici mezi komedií a rodinným melodramatem. Nenadchne, neurazí. I přes nespočet hvězdného obsazení nečekejte nic oslnivého, či převratného.Je to sympatický rodinný film, u kterého po prvních dvaceti minutách víte, jak skončí. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Od borce kvalit Gabriele Muccina, který dokáže natočit tak citovou bombu Sedm životů, bych čekal mnohem více, kor když si k filmu přizve takový ostřílený mazáky jako Gerarda Butlera či Dennise Quaida... O ženském obsazení netřeba mluvit, vždyť Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones a hlavně Uma Thurman, to jsou dnes už persony ženského Hollywoodu. Prostě filmek na jedno pokoukání. Čistý průměr... 50% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)
  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama