Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Těm ženským naprosto rozumím, zato chování Gerarda Butlera mi zůstává naprosto mimo. Proč proboha? Proč proboha ten chlap dělá, co dělá??! Je to trapné, průhledné, ale Gerard je sexy a mně se z něj a z těch vysokch teplot pořádně roztlouklo srdce. Děj slabý, postoje a názory postav nepochopitelné a pak se to celé zvrhne ve strašnou komédii. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Že je film jedno velké romantické klišé s tím se tak nějak dalo najisto počítat, ale že po jednom zápase, ve kterém konečně dají malí kluci po sérii špatných výsledků i gól, hrají hned o nějaký místní titul, to jsem tedy nečekal. Klobouk dolů před scénáristy, kteří neví kam by skočili. Hlavního hrdinu balí fešné maminky malých kluků, takže mu skáčou jedna za druhou nejen do postele, pak si náš hrdina uvědomí že miluje svou ex, načež scénaristovi dojde, že to celé bylo trošku o fotbale a nechá odehrát zápas, ve kterém jde jako vždy o vše. Výhra 3:2 a otočený výsledek, jak jinak:) Na závěr veliký comeback ... Gerarde, chyť si raději nějakou vlnu. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslela, že to bude jen další z průměrných a nudných romantických komedií, ale opak byl pravdou. Nejdříve jsem na to koukala v CZ dabingu, ale to jsem hned musela přepnout na originál bo se to v CZ moc nedalo poslouchat. Dějově to bylo fakt super, i když film nepřináší nic novýho. Výběr herců se povedl. Z Gerarda celý film vyzařovalo to jeho úžasné charisma. A hudba se mi taky moc líbila. A k tomu všemu můj milovaný fotbal ... to se nedá hodnotit jinak než kladně. Dávám 80%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne až hlúpo sa pozerá na slávne mená ženského pohlavia, ktoré sa zhadzujú pri predbiehovaní sa v tom, ktorá prvá Gerardovi roztiahne. Ale možno pre nich posledné riešenie, lebo tá podoba na seba samú akosi začala pomaly unikať, hlavne u Katríny Zety. Každpádne tento radodajný prvok mal byť základom humoru a to fakt teda nie. No ak tieto herečky vyzneli hlúpo, ešte hlúpejšie vyznelo 13 producentov, ktorí sa nevedeli dohodnúť, ako film bude vyzerať a tak vznikol z toho miš maš, do ktorého narýchlo a zbytočne pritiahli známe mená, lenže oni natiahli rozpočet na 55 miliónov. Výsledok: Zarobených 27,8 mil. Vyplatilo sa veru. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Mno, ehm :) Toto je opravdu komedie na jedno shlédnutí. I když slovo komedie berme trochu s rezervou, jelikož se u toho moc nesmějete. Prostě 100 minut (resp. 130 minut díky otravným reklamám) sledujete pohledného Butlera, který si to rozdává s každou, která mu přijde pod ruku. Díky kvalitnímu hereckému obsazení a pohledným ženám dávám průměrné hodnocení. 55% (with J.) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • V době uvedení filmu se spekulovalo, že Jessica Biel a Gerard Butler společně vytvořili pár, ve skutečnosti však šlo o spekulace bulvárních deníků. Od roku 2007 je herečka v páru s Justinem Timberlakem, kterého si v říjnu roku 2012 vzala. (J.Cobra)
  • Vo filme jazdí Gerard Butler na červenom Ferrari California, ktoré je v USA veľmi populárne. (YoZo8)

Reklama

Reklama