Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Těm ženským naprosto rozumím, zato chování Gerarda Butlera mi zůstává naprosto mimo. Proč proboha? Proč proboha ten chlap dělá, co dělá??! Je to trapné, průhledné, ale Gerard je sexy a mně se z něj a z těch vysokch teplot pořádně roztlouklo srdce. Děj slabý, postoje a názory postav nepochopitelné a pak se to celé zvrhne ve strašnou komédii. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedie? Kdeže...možná pár lehce úsměvných momentů. Sportovní? Pokud pominu, že uvidíme několik gólů, které dají děti, jejichž trenérem se stane bývalý fotbalista, tak žánr sportovní je dost mimo. Romantický? Jasně!!! To je to jediné, co v tomto filmu funguje. Drama? Když je to romantické, tak to musí být i drama, to dá rozum. Takže co? Je to koukatelné? Ale jo, je. Ale není to zásluhou účasti hvězd jako: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones. Jejich přítomnost je zcela zbytečná, nevyužitá a pro mě nepochopitelná. Proč se na takový film dívat? 1. Nic lepšího v TV nedávají (máte základní nabídku programů, nefunguje přepínání programů, netušíte, že lze mezi programy přepínat, rozbil se vám se set top box...). 2. Žehlíte si průšvih u drahé polovičky (a dnešní fotbal si stejně tajně nahráváte). 3. Jste prostě romantik /-tička. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nepouštěli v buse, kde není moc co jiného na práci, tak bych se k tomu asi nedostal. Potěšila fotbalová tématika, pár vtinějších situací, ale to je asi tak vše. Jinak jedno klišé vedle druhého, klasicky nudný šablonovitý romantický příběh s trapáckými momenty. Prostě ne tak úplně moje parketa. 50% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Konečně film o tom, že to i chlapy nemají jednoduché když ztratí rodinu. Hrdina příběhu je bývalý slavný fotbalista, který má přirozený a zcela reálný trable. Snímek se chvíli tváří jako rodinný film, chvíli jako romantický. Životní úděl hlavní postavy je komplikovaný, což jsem mu vůbec nezáviděl. Citové záležitosti tu jsou dosti silné a dají zabrat i mužskému divákovi. Pokud tedy má nějaké to porozumění. Snímek je velice dobře natočen. Hlavní přísadou je, že nutí ženy přemýšlet nad tím, že ne všichni chlapy jsou sviňáci. Existují i otcové milující své děti, a kteří jsou pro ně udělat vše. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Gerard Butler neumí hrát fotbal a film je stejně špatnej, jako herectví Jessicy Biel. Nakonec se tedy v druhé půlce zlepšilo, ale ani tak to není žádné terno, ale pouze černobílé, prvoplánové a předvídatelné béčko, které se snad hodí jen na večerní reprízy. Butler pár dobrých rom-com natočil, ale měl zůstat u akčnějších rolí. A Dennis Quaid je tady hrozně divnej...5/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista Robbie Fox prišiel s nápadom na tento príbeh na základe svojich vlastných skúseností s trénovaním detského tímu, v ktorom mal syna a narazil tam na mamičky iných členov tímu. (Arsenal83)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)
  • The New York Times film označil za „najhorší film roka 2012“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama