Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Děj se proplétá celkem hravě mezi trapasy, které si sám podstrčí, což je určitě dobrá zpráva, příjemný je i pohled na náruživé MILFky + Jessicu. Nicméně mi hodnocení shodí už jen ta klišovitá povaha snímku a Džerard Komorník, který se na roli bývalého čutálisty hodí asi tak jako Paris Hilton k seratu. 65% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Konečně film o tom, že to i chlapy nemají jednoduché když ztratí rodinu. Hrdina příběhu je bývalý slavný fotbalista, který má přirozený a zcela reálný trable. Snímek se chvíli tváří jako rodinný film, chvíli jako romantický. Životní úděl hlavní postavy je komplikovaný, což jsem mu vůbec nezáviděl. Citové záležitosti tu jsou dosti silné a dají zabrat i mužskému divákovi. Pokud tedy má nějaké to porozumění. Snímek je velice dobře natočen. Hlavní přísadou je, že nutí ženy přemýšlet nad tím, že ne všichni chlapy jsou sviňáci. Existují i otcové milující své děti, a kteří jsou pro ně udělat vše. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak tu máme znova príbeh, ktorý má vopred narysovaný pôdorys a nemá teda čím prekvapiť, tak to môžu zachrániť herci a režisér. No a to sa presne stalo v prípade Chlapa na roztrhanie. Som rád, že uvažuje presne ako ja. To znamená, že sa vyspí so ženami s ktorými by som sa vyspal aj ja a ak odmietne, tak je to z dôvodu, pre ktorý by som to ani ja neurobil. Je nutné vyčítať feel good filmu klišé, keď ich tu podvedome očakávame a v takýchto prípadoch ich berieme ako prostriedok práve k tomu dobrému pocitu? Možno je, ale nechce sa mi. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Kladem filmu jsou solidní herci, kteří ale bohužel nemají moc co hrát. Chlap na roztrhání je neškodný film o nezodpovědném chlápkovi, který má dospět a najít si cestu k srdci svého syna. Milý ale až na herecké hvězdy v čele se sympatickým Butlerem ničím výjimečný snímek. Zařazení do žánru komedie moc nechápu, spíše než o komedii se jedná o vlídný rodinný snímek. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bývalá fotbalové hvězda začne trénovat tým svého syna a zatím co jeho brankář skáče od tyče k tyči, jemu skáčí do postele matky jeho svěřenců........zapomněl jsem dodat, že je rozvedený, miluje svou ex a jeho tým samozřejmě něco vyhraje a samozřejmě o gól po dramatickém průběhu. Co s tím chcete dělat, stokrát vypraná šablona, scenáristická první třída.......tak k čemu tak kvalitní "zoufalé manželky" jako Thurman, Greer, Zeta-Jones........k čemu vedlejší role Dennise Quaida.......k čemu Jessica Biel a vlastně i samotný Gerard Butler? Tak trochu jako z dílničky sester Olsenových před 15 lety, ale v principu neškodná "ofsajd rodinná oddechovka". ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama