Reklama

Reklama

The Tunnel

Trailer

Novinářský tým (kameraman, reportérka, zvukař atd.) se vydá do neprozkoumaného podzemí Sydney, aby zde našel příběh pro svou reportáž. Příběh si jej ale najde sám. (mkaty)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Po zbytečně zdlouhavém začátku se rozjede klasická bubárna ve stylu - kdo to je ve tmě ...Výborné místo v podzemních chodbách Sydney, bludné uličky, úzké a špinavé zdi, odpadky, humus, špína, ...ideální prostředí navodit příjemnou husinu. Stačí jen tma, pár neznámých zvuků, solidní herci a pěkná atmosféra je na světě. V záplavě found footage horůrků ( i když tohle není úplně klasický případ tohoto, momentálně hodně populárního, subžánru ) je The Tunnel rozhodně nadprůměrný kousek ! 3,5 * ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No, pořád nevím. První scéna zajímavá, pak je to taková klasická dvacetiminutová nuda a pak se jde do tunelů a u žse něco děje. Postavy se chovají dementně. Ale ke konci je to zase zajímavé a dokonce i napínavé. Nějak takhle komentuju už snad sedmý found footage film, i když tentokrát to není klasický found footage horor. Je to dělané jako dokument a mezitím vidíme, co bylo natočeno kamerou v tunelu. Vadí mi, že už od začátku víme, kdo to přežije a tak se nedá nikomu fandit. Atmosféra tunelu dobrá. Asi dám hodně slabé tři hvězdy, protože zas tolik mě to nazaujalo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut je opravdu o ničem, jakmile se děj přesune do podzemí, začíná se dostavovat docela dost nepříjemný pocit, že tohle bude fakt síla. A vskutku, děj začne zrychlovat, začíná se dostavovat panika a o podivné situace rozhodně není nouze. Hodně mě dostala scéna kdy si něco jen tak půjčí kameru. Finále není k zahození, celkově musím uznat, že mě Australané nahnali strach a v nejbližší době nevlezu ani do našeho sklepa. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ehm, plakát mluví za všechno... je to výkřik do tmy. Byla jednou jedna malá holčička a ta měla jeden velký sen a to být slavná, úspěšná a uznávaná žurnalistka. No a kde bylo tam bylo, přímo v Sydney v tunelu bylo to její životní interwium s úpírem. Bu bu bublanina podle skutečné události, ach jo, že se tyhle cipoviny pořád ještě točí... od čarodějnic až po bezbožné bezdomovce, co si krátí čas hraním na schovku. Já už jaksi na takové intelektuální snímky nemám sílu. 2/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Australsku kinematografiu mam rad, a 4 roky po Navrat do krvave Laguny vznikol tento sympaticky horor. A mne to zase k spokojnosti netreba vela : podzemne tunely pod Sydney mi napriklad dostatocne stacia. Plus ked sa pripocita ten mrazivy neprijemny pocit, ze novinari hladaju pribeh, ale niekto/nieco si ich najde samo. 70 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, kde je Tangles postrčený do vody aj scéna, kde je člen strážnej služby napadnutý Stalkerom vo vode, sa natáčali v plavárni za pomoci kulís. (BoredKid)
  • Film se skládá celkem z 135 tisíc snímků. (mkaty)
  • Natáčení probíhalo v australském městě Sydney. Točilo se v městských nepoužívaných tunelech a v úkrytu královského australského námořnictva z druhé světové války na Garden Island. (Homerking)

Reklama

Reklama