foto

Katie Featherston

  • nar. 20.10.1982 (34 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Katie Dianne Featherston je rodilá Texasanka narozena 20. října v roce 1982. Má mladšího bratra a mladší sestru. Katie vystudovala Southern Methodist University, kde studovala herectví. Poté, co promovala na BFA v roce 2005, se přestěhovala do Los Angeles. Známá je především z filmové série PARANORMAL ACTIVITY.

Jaroslav "AngelusCZ" Dědič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Paranormal Activity: Prokletí
2012 Paranormal Activity 4
2011 Paranormal Activity 3
2010 Paranormal Activity 2
Psychic Experiment
2007 Paranormal Activity
2006 Mutation

TV seriály

2011 Řeka (TV seriál)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
2010 Scream Awards 2010 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace