Reklama

Reklama

Dokud jsme mladí

  • USA While We're Young (více)
Trailer 1

Mezigenerační komedie Noaha Baumbacha o stárnutí, ambicích a úspěchu, která je zároveň dojemným portrétem manželství zkoušeného přívalem mládí. (HBO Max)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (58)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ide skôr o takú oddychovku nielen pre divákov, ale aj pre samotného Baumbacha a všetkých zúčastnených hercov. Že sa nerieši zmysel života, ale len vtipnou formou jeden generačný konflikt, mi vôbec neprekáža. Ak máte totiž radi good feel americké indies, tak tu ste na tej najpresnejšej adrese. Baumbach tu veľa ostáva dlžný Allenovi a keďže ten mi sedí viac ako Noah, tak While We´re Young považujem za jeden z jeho najlepšie stráviteľných filmov. No a samozrejme zaokrúhlené hore vďaka Naomi. Ale výborní sú všetci. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Modrá barva. *sigh* Přitom je to v podstatě tak speciální snímek. Zaprvé snímek, co má hodně co říct k rodičovství, stárnutí ("how we are getting old - just like everyone else") a nabízí překvapivou dávku autenticity. Zadruhé taky snímek, co velice elegantní oklikou přichází na to, že protiklady se vážně přitahují. A konečně zatřetí snímek s tak úžasnym dialogem a tak úžasnou sebereflexí zároveň: "Now, this guy... he's... he isn't particularly charismatic, he's kind of anti-social, maybe Asperger's, but not interesting Asperger's. He's kind of boring even. But he's a charismatic thinker. --- How do you show what he thinks? Cartoons? --- No, not cartoons. He says it. --- But he's boring? --- Well, yeah. But as with many boring things, the longer you watch it, it takes on a different dimension..." ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zoberte si troch špičkových hercov, pridajte k tomu Drivera, odstráňte humor, hercom prikážte afekt a po zamiešaní dostanete tento film. Komu a čo má tento film dať? Myslím, že našim stredoeurópskym päťdesiatnikom neprinesie novú vzpruhu do života, skôr sa budú pozerať na Stilera s Watts a zamýšľať sa, to takto uvažujú americkí manželia v stredných rokoch? Filmu by tiež prispelo, keby sa tam každých desať minút neblivalo do vedierka – to má byť dokonca akože vtipný moment. Jendu hviezdu za to, že tam pustili 2Paca - Hit 'Em Up. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NE, MĚLA SI PRAVDU, ON NENÍ ZLO. JE JEN MLADÝ…“ /// Když příběh srovnává „mezi generacema“, je to celkem prdel. (Bejt nudnej pár už taková prdel není, ale čeká to vás, mladý, taky!) Josh hledá ztracenou energii a říkám si, že tohle by jako mohlo bejt ze života, páč … prostě – čeká vás to taky. Bohužel pak to sklouzne někam jinam a přestává to bejt zábava. Joshovi zbyl z krize středního věku jen frajerskej klobouk a že bych jako jásal nad nějakejma myšlenkama – třeba, že není důležitý bejt mladej, ale nebejt lempl…, tak to je fakt terno, hodný dramatickýho herectví Bena Stillera. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Znám odpověď na tuhle otázku: Co se ze mě stane, když budu chodit na hodiny pro batolata? (debil? To taky…) 2.) Bojím se, že přijdou mladí... 3.) Thx za titule „honzavohralik“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Len kopec nezáživných kecov o ničom, ktoré nikam neviedli. A s totálne nudnými postavami, nijakou zápletkou, bez drámy, bez komédie a bez nejakého významu. Netvrdím, sem-tam sa našla nejaká pekná myšlienka, ale to bolo ako keby plávali zlaté trenky v mori žumpy. Jediné pozitívum boli herci, no ale chudáci mohli sa snažiť koľko chceli, keď náplň bola o ničom. Film má ambície poslať diváka do kómatického stavu. Podpriemer so zaťatými päsťami. 30/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama