Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scénárista a režisér Jean-Marc Vallée postavil vedle sebe dva příběhy o lásce a zodpovědnosti, které od sebe dělí čtyřicet let. Antoine (Kevin Parent) žije v roce 2011 zdánlivě ideálním životem. Je úspěšným montrealským dýdžejem, má krásnou přítelkyni Rose (Evelyne Brochu) a dvě zdravé dcery. Přesto se však stále nedokáže odpoutat od bývalé manželky Carole (Hélène Florent).
Druhý příběh se odehrává v roce 1969. Jacqueline (Vanessa Paradis) je svobodná matka, která žije sama se svým sedmiletým synkem Laurentem (Marin Gerrier), o kterého láskyplně pečuje. Laurent se narodil s Downovým syndromem, a nejspíš se nedožije třicítky. Jacqueline je ale odhodlána udělat vše pro to, aby její syn prožil kvalitní život. S Carole má společného víc, než by se mohlo zdát. (vesper001)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

velmi slušně udělaná psychologická náladovka, některé momenty vynikající, ale toho dementního kluka jsem nemohl zkousnout a kdyby ho matka na konci tím nožem zabila místo odřízla, dal filmu všech 5*  Filmy by si neměly brát za osnovu nějakou nenormálnost, excentričnost apod, umění je postavit dobrý film na věcech všedních. Obyčejné lidské vztahy s sebou přinášejí dostatek dramat, tak proč tam zatáhli toho dementa? Škoda, jinak výborné. Taky trochu nechápu ten ideální konec, takhle to přece v životě nechodí

Psychedeli

Psychedeli (hodnocení, recenze)

Jako když si dáš jointa. Minulost, budoucnost. Záblesky. Střípky. Náhledy. Napůl erotika, napůl estetika. Občas zajímavá myšlenka.

  Kdo se v tom má ale vyznat?

Reklama

Reklama