Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to pozitivně překvapilo. Čekal jsem teda mnohem větší blbost. Sice herecké obsazení a výkony hodně kolísají, ale film to dohání na docela povedeném scénáři s vtipnými situacemi a dialogy. Byly tam fakt chvíle, kdy jsem se smál. Hudba se mi tu taky moc líbila, akorát ne to Samovo vyzvánění na telefonu, to bylo už v půlce filmu na zabití, ale jinak celkově je to koukatelné a určitě příjemná oddychovka. 65% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dosti nevyrovaná francouzská akční crazy komedie. Zběsilý začátek divák jen těžko stíhá usledovat, pak to začne chápat a následuje nelepší pasáž, završená "mazlením" s Catalinou Denis v císařském pokoji. A pak už ta šílená smršť nápadů, akcí, zvratů a telefonátů všech se všemi zase mrší dojem. Nelze upřít šťastný výběr hereček (herci už tak dobří nejsou, nemluvě o dabingu) a takový ten francouzský rukopis honiček v ulicích, na který se dobře kouká. Pár vtipů mě pobavilo, ale celkový dojem nic moc... ()

Reklama

GATTO 

všechny recenze uživatele

Presne to čo som čakal som aj videl, bavili ma filmy taxi , takisto ma bavil aj tento film. Pobavil som sa na vtipných scénach. Zo začiatku sa človek stratí kto je vlastne s kým ale na konci filmu sa všetko vyjasní. Vetsina hercov neznáma ale svoju úlohu zohrali dobre. Komu sa pačili filmy taxi bude sa mu pačiť aj tento film. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Paradicka! Film mal vsetko co clovek od akcnej komedie moze ocakavat, nahanacky na motorkach, hra o velke peniaze, napad bol dobry, nic podobne tu este nebolo...Teda aspon co si ja pamatam. A milujem toho herca co hral hlavnu rolu, to je proste tvar na ktoru clovek len tak nezabudne. Kopec zabavy, dost zamotane zo zaciatku, ale to robi film dobrym! Pecka ()

yntelygent 

všechny recenze uživatele

Hoci to uz ma 10 rokov,prvy krat som si to pozrel az teraz...vela ludi to prirovnava k serii Taxi,ale toto podla mna ani zdaleka nedosahuje taku uroven,aj ked rukopis Luca Bessona je obcas citit....aj v Taxi bol napr.Frederic Diefenthal akoze looser,ale postava to bola svojim sposobom sympaticka....tuto bol luzer ozaj luzer a clovek mu to aj zelal....lebo bol blb.....skratka nesympaticke obsadenie....a cele take nemastne neslane....ked budem chciet oddychovku na zimny vecer,tak si radsej pustim neviemkolko krat opakovane niektoru cast Taxi,ako toto... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama