Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to byla bída. Za scénář a "logické" uvažování hlavního hrdiny (minimálně v první půlhodině) by si měl jít Mukunda dobrovolně pro zlatou malinu... Navíc jsem to bohužel viděl jen v cz dabingu, který měl příšerně chudou zvukovou stopu. V originále je to snad snesitelnější. Podprůměr. (viděl jsem: 1x) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celý film sa odohráva v aute a to ja môžem. Konkrétne snímky, ktoré sa odohrávajú na jednom mieste. A toto je jedna z tých, ktoré krásne fungujú. Je neuveriteľné ako v takýchto dielach dokonale pôsobí akcia a napätie.Vyzdvihovať a chváliť herecké kvality Paula Walkera je absolútne zbytočné, bol to úžasný herec a je strašné čo sa mu stalo a tiež je smutné, že už žiadnu snímku nikdy nenatočí a neuvidíme ho ani ako charizmatického starého pána. Neviem čo by som tejto snímke vytkol. Mne sa všetko pozdávalo a naopak - nič mi tu vyložene nechýbalo. Ja som sa 82 minút bavil a ani na moment som sa nenudil a to opakujem, že sa celá snímka odohráva na jednom mieste. ()

Reklama

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Vehicle 19 je film, ktorý by zvládol natočiť aj študent strednej školy. Jednoduchý scenár, takmer žiadny príbeh, amatérska kamera a biedna atmosféra. Jazdenie po meste, jeden chlapík, nesympatická černoška a veľká nuda. Keby tam nehral charizmatický Paul Walker, tak to ani nedopozerám. Koniec je celkom fajn. Pozrite si to len z úcty za Paulom, inak sa mu z ďaleka vyhnite. Hrozná nuda. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh o chlápkovi co se náhodou připletl do dalšího problému a musí pomoct unesené mladé ženě ,kterou nalezne ve vypůjčeném autě cestou po Jihoafrické republice za svou přítelkyně,než pochopí o co jde tak je žena zabita a Paul musí udělat správnou věc a celý film jezdit autem (trochu to připomínalo GTA 1 a malinko rychle a zběsile-ale to jen takový závan :-) ) a odhalit nekalé praktiky policajtu v JAR.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jako experiment teoreticky zajímavé (kamera až na úplně poslední "poetický" záběr nikdy neopustí interiér vozu), jako akční napínavé béčko hodně slabé. To, jak vykonstruovaně se zpočátku kupí nepravděpodobnosti a jak se do nich hlavní (de facto jediná) postava vysloveně idiotsky zaplétá, to by zasloužilo návrat do scénáristické školy. Ani pak se snímek nijak zvlášť nerozjede, honička nás čeká vlastně jen jedna (a viditelně točená v nezávratné rychlosti a s nepříliš velkým umem), spíše se rozmýšlí, vyšiluje, tlachá po telefonu a vyhlídkově krouží po Johannesburgu. 3/10 ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)
  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)

Reklama

Reklama