Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdvojená Carrie v chlapeckém vydání. Jak se zdá, s telepatií a schopnostmi vytvářet iluze se člověk jen tak nerodí, byť by se jednalo o dvojčata. Mysteriózní a lehce surrealistický snímek o Sethovi a Jonahovi, mezi něž se vetře, jak biblické, Eva. A zatímco se vyšetřující detektiv topí ve svých vzpomínkách proměněných v noční můry, bratři se snaží udělat vše pro to, aby neodhalil jejich projekt. Úvodní ruská ruleta má šmrnc, pravda, pak už dojde jen na podříznutí a pojídání střepů, mně se ale líbily atmosféra, hudba a celkový vizuál. A konec byl fajn. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MNOHO LIDÍ TVRDÍ, ŽE DVOJČATA JSOU ZVLÁŠTNĚ PROPOJENÍ“..... /// Když řeknete fór (o holce, která roztahuje vagínu) a místo toho, aby se všichni smáli divně čuměj (za vás) – je něco špatně. Buď se z vás stal ,,trapák“, nebo jste součástí nějakýho projektu. Ve městě se začnou hromadit sebevražedný mrtvoly a proto se můžete uklidnit - nejste v tom sami. PROJEKT dvojčat s kamerou nabírá na obrátkách.... a detektiv Lampkin hledá smysl posledních událostí. Bohužel má svýho nočního ,,bubáka“ a tak to ti 2 to maj jednodušší. ... Začalo to zajímavě, ale po předehře přichází rozladění. Bratry nerozděluje smrt (ta je spíš sbližuje), ale ta druhá ženská – ženská! PROJEKT JE OHROŽEN! Není to zábavný, ani lekavý, ani strašidelný. V OČÍCH BOHA JSME VŠICHNI VYJÍMEČNÍ! Zajímavej námět, ale otřepaný provedení s několika zajímavými okamžiky na konci. Lidi se tu ovšem nechovaj (dobrovolně) dementně, nemelou nesmysly – což na 3* spolehlivě stačí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám v sobě Guinejskýho červa. 2.) Čekám dvojčata. 3.) Tak trochu se hrabu v telepatii. 4.) Thx za titule Babüzna. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a netradičně natočený mysteriózní thriller,který absolutně nejede ve vyšlapaném stylu a jde si svou,těžší cestou.Přesto že film je evidetně levnější a nezávislejší,dokázal mě svým snovým pojetím řádně zaujmout a donutil mě po dlouhé době opravdu zapojit mozek a přemýšlet,co se to safra na tom plátně zase děje.Vše ve filmu je divné,temné,bez barev,už jen ta katolická škola je originální nápad a vůbec lokace ve kterých se film odehrává je příjemným zpestřením od všech těch moderně pojatých hororů či thrillerů ze středních škol.Nedivim se lidem,že si k tomuto filmu hledají cestu jen těžko,vyprávění je hodně pomalé a neustále skáče ze snů do reality a chvilkama ani sám divák neví,co je pravda a co je v hlavě pološílených dvojčat.Škoda že film nezodpoví víc otázek,např. o výzkumu dvojčat a příběhu všetečného detektíva a ve finále to má i nevýrazný konec,který bych teda sakra udělal jinak,ale od malých produkcí nejde čekat zázraky a když to celý shrnu,bavil sem se hodně a přes několik výtek a tudy možná vede cesta k mé věčné filmové nespokojenosti,protože od těchto menších filmů se toho tolik nečeká,mají čím překvapit a dá se z nich lecos zajímavého pochytit do mých prací.No prostě slušný,malý mystery film,který lehce nadhodnotím a jako bonus si přičtěte mega sexy Samanthu Droke jsem na 70% ;) ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Skvělá myšlenka (horory s dvojčaty nevyhledávám) se stoprocentní realizací. Herci (především potom samotná dvojčata) odvádějí úžasný výkon, atmosféra je deprimující a některé záběry jsou obzvláště vydařené. Přesto ale bohužel musím hodnotit lepším průměrem (přibližně 3,5 hvězdičky), protože samotný film je bohužel nevýrazný a za pár dní mi název Seconds Apart nebude říkat nic. Jako jednohubku ale můžu jenom doporučit ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sice to není nic extra, ale kvalita ostatních filmů letošního horrorfestu mě už tak otupila, že přivřu obě oči a odevzdaně ukážu mírný palec nahoru. Závěrěčné rozuzlení mě dokonce příjemně překvapilo, protože jsem ho nečekal. A asi jsem nic podobného ani nikdy neviděl. Dějová linka s detektivem, která si pro sebe urvala víc než polovinu stopáže, je ovšem velkej fail. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno