Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

StrYke 

všechny recenze uživatele

Skvělá myšlenka (horory s dvojčaty nevyhledávám) se stoprocentní realizací. Herci (především potom samotná dvojčata) odvádějí úžasný výkon, atmosféra je deprimující a některé záběry jsou obzvláště vydařené. Přesto ale bohužel musím hodnotit lepším průměrem (přibližně 3,5 hvězdičky), protože samotný film je bohužel nevýrazný a za pár dní mi název Seconds Apart nebude říkat nic. Jako jednohubku ale můžu jenom doporučit ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejdriv bych chtela zminit vyber hercu do hlavnich roli - tech dvojcat. Uzasny charismaticky typy, kteri se do filmu skvele hodily. Fajn je i atmosfera a napad se slozitejsim vztahem sourozencu-dvojcat. Celkove je ale film podle meho nazoru dost nedoladeny (vyzkum, lepsi uchopeni detektivovych zazitku). Nekteri mali kluci jsou fakt spratci a muzu rict, ze bych rozhodne nechtela delat chuvu temhle dvema ptackum :) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Solidní nápad i zpracování. Navíc mě zase po delší době překvapil závěr, což jsem považoval takřka za nemožné. Bohužel je to příšerně zahrané. teď narážim především na dvojčata, která byla všechno, jenom ne děsivá. A vedlejší postavy jim zdatně šlapaly na paty. Škoda. Ale s tímhle tématem se dá pracovat, tak se toho třeba někdy v budoucnu chopí někdo z hororových klasiků. 50% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Slušně natočeno, fajn příběh, dobrej nápad, příjemná stopáž a sem tam to napne, ale trpí to absencí aspoň jedný sympatický postavy. Jedinej klaďák - detektiv s traumatem (ohohó!) mě sral ze všech nejvíc, to už radši ty dva pošuky, prosím. Milostnej objekt jednoho z nich mi lezl na nervy mluvou á la pětiletý dítě skřížený s chipmunkem. Je to takovej ten horor na jedno zhlédnutí, co neurazí a litovat času asi nebudete. Ale nečekat zázraky. (Ostatně to bude od tohohle asi čekat málokdo...) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MNOHO LIDÍ TVRDÍ, ŽE DVOJČATA JSOU ZVLÁŠTNĚ PROPOJENÍ“..... /// Když řeknete fór (o holce, která roztahuje vagínu) a místo toho, aby se všichni smáli divně čuměj (za vás) – je něco špatně. Buď se z vás stal ,,trapák“, nebo jste součástí nějakýho projektu. Ve městě se začnou hromadit sebevražedný mrtvoly a proto se můžete uklidnit - nejste v tom sami. PROJEKT dvojčat s kamerou nabírá na obrátkách.... a detektiv Lampkin hledá smysl posledních událostí. Bohužel má svýho nočního ,,bubáka“ a tak to ti 2 to maj jednodušší. ... Začalo to zajímavě, ale po předehře přichází rozladění. Bratry nerozděluje smrt (ta je spíš sbližuje), ale ta druhá ženská – ženská! PROJEKT JE OHROŽEN! Není to zábavný, ani lekavý, ani strašidelný. V OČÍCH BOHA JSME VŠICHNI VYJÍMEČNÍ! Zajímavej námět, ale otřepaný provedení s několika zajímavými okamžiky na konci. Lidi se tu ovšem nechovaj (dobrovolně) dementně, nemelou nesmysly – což na 3* spolehlivě stačí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám v sobě Guinejskýho červa. 2.) Čekám dvojčata. 3.) Tak trochu se hrabu v telepatii. 4.) Thx za titule Babüzna. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama