Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Né tak špatný, jak jsem čekal.. Je to poměrně svižná Duchařina, ve které se pořád něco děje,tak jsem se naštěstí nenudil. Pochválil bych zvukovou a technickou stránku, která mně neurazila, ale Proč se film odehrává v Georgii a né v Connecticutu mi hlava nebere! Film bych doporučil spíše Slečnám závislým na Duchařinám, ty by mohly slušně Hopsat radostí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jen před pár hodinami jsem se dodíval na film The Haunting in Connecticut (2009) a přestože se jednalo o dosti průměrnou podívanou, neodolal jsem a sehnal si volné pokračování s podtitulem The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia. Již samotný název sice ve mně vyvolával docela velké rozpaky, ale od Američanů jsem už zvyklý na lecjakou kulišárnu. K mému zklamání se však jedná o klasického „parazita“, jehož tvůrci se jen sprostě snažili přiživit na známém názvu. Oba filmy toho moc společného nemají a navíc se oba odehrávají v naprosto odlišných částech Spojených států. Šlo jen o marketingový tah, přitom stačilo film pojmenovat úplně jinak. I na tento podraz bralo dost diváků zřetel při svém hodnocení, ale já budu hodnotit především kvalitu samotného příběhu (filmu). Ten je svým způsobem na stejné úrovni jako jeho předchůdce, protože ani jeden z filmů mě nějak závratně neokouzlil. I zde se dočkáme již vyčpělé duchařské zápletky, touze uvězněných duší po svobodě a odplatě a průměrných hereckých výkonů. Navíc mi přišlo, že se zápletka dala v pohodě o polovinu zkrátit, protože tu bylo dost nudných pasáží, které zbytečně zpomalovaly tempo příběhu. Našel jsem zde několik pasáží, které v sobě skrývaly slušnou atmosféru i porci napětí, ale ty se objevily až ke konci filmu. První hodina moc záživná nebyla a těch několik rádoby lekacích scén bylo už tak okoukaných, že jsem měl sto chutí to prostě vypnout... 40% ()

Reklama

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Tento film sa mi celkom páčil. Hoci nebol dobrý. tak ako prvý (vlastne sa od prvého filmu príbeh vôbec nevyvíja), ale má to svoje ,,ono,,. V tomto filme boli skutočne dobré strašidelné scény, ktoré trvali dlhšie, aby vyvolali pocit napätia. Tento film má zvláštny efekt, vďaka ktorému mám zmiešané pocity, ale som si istý, že ma zaujal. Páčilo sa mi, že tvorcovia sa zamerali na klasiku - dieťa vidí čudné veci. Koniec sa mi páčil, pekné vyvrcholenie filmu. Herci hrali svoje roly celkom dobré, hlavne maličká Heidi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli mělo smysl snímek „Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie“ pasovat na film „Hrůza v Connecticutu“. To byl první film takovou peckou, že se stal marketingovou značkou? No, pravdou je, že si první film až tak málo nevydělal, snad právě kvůli těm skutečným událostem. Tohle je ale utrpení, kdy skoro v každých pěti minutách začínáte mít pocit, že sledujete naprosto jiný film. ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Protože jednička patří k mojim nejoblíbenějším hororům, tak je dvojka pro mě trochu zklamání. Vlastně to neni až tak špatná duchařina. Nezpomínám si, kdy jsem v nějakém hororu viděl tolik povedených lekaček, ale na můj vkus je tu dost předuchováno. Zvítězila tu kvantita nad kvalitou. Méně je někdy opravdu více. Takhle je to pro mě jen film, který se minul účinkem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Chad Michael Murray řekl v rozhovoru, že pro roli se rozhodl z důvodu, že je založen na skutečné události a že si muže zahrát strážnika, který má manželku a dceru, že nikdy nehrál na tak vysoké úrovni. (ARI50)
  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadské Manitobě. (Terva)
  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)

Reklama

Reklama