Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Nespokojenost a to dost veliká. Vlastně už začátek a první vize mě upozornila, že tenhle směr, kterým se chce Duch Georgie vydat je pro mě nezajímavý a po takové 4-5 vizi nebo lekačce bylo další takové lekání iritující. Vsadit na neustálé lekání diváka není výhra a jestli jsem se lekl alespoň jednou, je úspěch. To necitelné zvyšování decibelů je také hrozný opruz. Příběh nikterak nesouví s událostmi v parádním Haunting in Connecticut, a proto nechápu, že se na tom někdo přiživuje, ale to je věc jiná. I když snímek nepatří mezi nízkorozpočtové svými vizemi působí lacině a ani dobré herecké obsazení s tím nic nezmůže. 4/10* ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprostá krávovina, která nemá s pořádným hororem nic společného.. Děj je dost na prd a jediné, co má podkreslovat tíživou bububu atmosféru jsou záběry duchů, kteří se bezmyšlenkovitě plíží kolem.. Závěrečná pointa byla jasná asi po 10 minutách filmu.. S jedničkou má spojitost jen první část názvu.. Na tohle koukat je fakt ztráta času.. ()

Reklama

mirra66 

všechny recenze uživatele

Kdyby "JIM" "ONI" řekli, že to byl "ON" hned na začátku, tak bychom si všichni ušetřili spoustu času. Hrůza v Connecticutu 2, to byla fakt "hrůza", nedalo se na to téměř ani dívat, jaká to byla blbost (ale vydržel jsem to, jen tak něco mě neskolí). Takže uděluji hrůzných 35% a radím všem, pokud nechcete prožít "hrůzný zážitek" ze "zcela nezáživného" filmu, raději se na to ani nekoukejte! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

parazitování na názvu velmi dobré jedničky ve snaze získat diváky je jedna věc a člověk by jí byl ochoten pominout ve chvíli kdy by šlo alespoň o slušnou duchařinu.bohužel tohle není ani zdaleka ten případ.na podobný druh filmu neuvěřitelně dlouhé,zdlouhavé a nudné.Duchy sice film doslova přeteká,ale všeho moc škodí a tady to platí dvojnásob.mě osobně se všechny ty rádoby lekačky a filtry přejedly během 15 minut a pak následovala jen nuda,nuda,nuda.Jediným plusem je závěrečných cca 20 minut které solidně vygradují...40% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

O něco horší než o čtyři roky starší bratříček, přesto se i v tomto případě jedná o slušný atmosférický horor s dějepisným přesahem :-) I když za ten sladkobolný konec jsem měl sto chutí to mrsknout do odpadu, film jako celek si to ale nezaslouží, duchařské horory mě prostě baví a tento patří určitě k tomu lepšímu. Seru na to, do Connecticutu a Georgie nikdy nepojedu, stejně jsou to vidlácký díry :-) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadské Manitobě. (Terva)
  • Heidi Wyrick (Emily Alyn Lind) je obdařena od svých 18 let darem vidět a komunikovat s dušemi mrtvých. Všechno začalo roku 1989, kdy se rodina přestěhovala do Ellerslie. (ARI50)
  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)

Reklama

Reklama