Reklama

Reklama

Pan Am

(seriál)
  • USA Pan Am
Trailer
USA, (2011–2012), 9 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jack Orman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Christina Ricci, Kelli Garner, Michael Mosley, Karine Vanasse, Annabelle Wallis, Mike Vogel, Margot Robbie, Jeremy Davidson, Ashley Greene, Goran Višnjič (více)
(další profese)

Epizody(14)

1963: Špičkový tryskáč Majestic Clipper aerolinií Pan Am vyráží na první přelet. Na palubě převáží cestující a posádku do rychle se měnícího světa dobrodružství a mezinárodních intrik. (Viasat)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Příjemné retro se spoustou docela zajímávých postav, problém je v tom, že některé z nich, tedy alespoň mě, lezou pořádně na nervy a jiným, těm sympatickým je dán příliš malý prostor, tím myslím zejména Ricci, jelikož její scény patří k těm nejlepším. Každopádně zatím to i přes onu částečnou otrávenost z některých jedinců vypadá slibně. Uvidíme uvidíme, jestli Pan Am doletí k více jak třem hvězdám. Po jedenáctym díle mám pocit, že se to pravděpodobněji zhroutí k zemi, jelikož to začíná působit jako sladkobolná, debilně napsaná telenovela, která je díl od dílu lacinější. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

PAN AM! Příjemná atmosféra šedesátých let, příjemní herci, příjemné vlastně všecko, že jsem ochotný odpustit i tu naivitu a předvídatelnost některých scén. Co hlavně dělá tento seriál přitažlivým je možnost nahlédnout do zákulisí a být na palubě letadel jedné z nejprestižnějších leteckých společností co kdy byla. Ruku na srdce - kdo z kluků v dětství nechtěl být pilotem letadla a která z holek netoužila stát se letuškou?!? ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Jedná se spíše o podprůměrný seriál, který nejspíš táhne hlavně dámskou část osazenstva. Zasazení děje do 60.let je zajímavý tah, zvláště se podařilo vytvořit kulisy těchto let. Jenže samotný děj, který by měl mít 20 minut, je natáhnutý na dvojnásobek. Scénáristi se až tak moc nesnaží a nedokáží vytřesat z toho víc. A ono by to i šlo, když si uvědomíme, jaké postavení měli v 60.let všichni ti piloti a letušky. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Welcome to the jet age! Příjemný retro look a báječný soundtrack, letadlům PAN AM ale zadrhávají kolečka v nepřirozených, lépe uměle vypjatých chvílích (žádost o ruku na schodech letadla při nouzovém letu ze Zátoky sviní).Taky mi ukažte leteckou společnost (bez ohledu na dobu), která by kvůli svému zaměstnanci z nejnižších kategorií vyslala vrtulník. Opravdu lidi baví něco, čemu nemůžou věřit, když by to šlo natočit sice nudněji, zato věrohodněji? Některé seriály se ani nesnaží zastírat, že scénář jen potřebuje vyčerpat předepsaný počet dílů, a o nic "hlubšího" v tématu nejde, Pan Am je příkladem. Ještě bych vyhodil toho podmíráka Christinu Ricci, naopak Margot Robbie je nádherná! Za retro 4, za scénář 2. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Tak tohle mě nadchlo. Po nepříliš povedeném The Playboy Club je tu další z letošních seriálových novinek odehrávající se v 60. letech. Ovšem na rozdíl od zmiňovaného seriálu, Pan Am vás dokáže do šedesátek přenést díky precizní výpravě i atmosféře, a zároveň slušně rozehrává děj okolo všech hlavních postav. A ani v nejmenším nenapodobuje Mad Men. Už jsem se bála, že všechny seriály, které se chtějí svézt na úspěchu Mad Men a nostalgie šedesátých let, dopadnou podobně vyumělkovaně jako The Playboy Club. Jsem ráda, že Pan Am jde svou vlastní cestou. Vedle přiblížení toho, jak to chodilo v legendárních aerolinkách Pan Am, se tvůrci nebojí zabrousit i do špionážních vod. Zatím maximální spokojenost. / Nadšená jsem i po třetím dílu. Pan Am je opravdu příjemná oddechovka, která se točí hlavně kolem vztahů, ale špionážní zápletka a zapojení politického dění do příběhu jí dodává na zajímavosti. 1. série - 80% // Nejoblíbenější postavy: Kate Cameron (Kelli Garner), Roger Anderson (David Harbour) ()

Galerie (370)

Zajímavosti (5)

  • Christina Ricci musela během natáčení nosit vyšší podpadky než její kolegyně, protože společnost Pan Am vyžadovala, aby jeho letušky měřily 165 cm. Ricci přitom ve skutečnosti měří o 10 cm méně. (Aurum)
  • Sledovanost pilotního dílu při premiéře na tv obrazovkách přesáhla 11 milionů diváků a rating se zastavil na hodnotě 3,1. (Dlee)
  • Americká televízia ABC pripravila nový projekt zo 60-tych rokov pravdepodobne na základe úspechu seriálu Mad Men (od r. 2007). (Maslord)

Reklama

Reklama