Reklama

Reklama

Epizody(7)

Detektiv inspektor Jonah je povolán vyšetřit vraždu Harveyho Wrattena, šéfa jedné z největších zločineckých organizací. Na opačné straně barikády stojí Wrattenův společník, který hodlá riskovat vše, co má, kvůli poslednímu drogovému kšeftu. (HBO Europe)

Recenze (27)

Cedr 

všechny recenze uživatele

BBC a Británie obecně v poslední době nabízí slušnou porci mimořádně kvalitních seriálů a minisérií. Shadow Line partu kvalitou rozhodně netrhá. Neo-noir jak má být s plejádou silných charakterů. Scénář se většinu času drží osvědčeného receptu, ze kterého těží maximum. Avšak ve chvílích kdy to nejméně čekáte jde Shadow Line buď o kus dál nebo odbočí na opačnou stranu než bývá zvykem. Většina děje se odehrává za bílého dne, bez kdovíjakých triků kamery či střihu, atmosféra je přesto temnější než u většiny konkurence. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Jsou to poněkud slabší 4. Přestože Pauza je jednoznačně lepší než Nostalgie, tak seriálově je to u mě naopak. Tedy Wallander je jasně lepší než Shadow line. Herecky to není příliš jisté a to například i u hlavní postavy. Naopak příjemně překvapil Spall junior, kterého si přidávám do řady britských psychopatů po bok Hardyho Freddieho a Scottova Moriartyho. Pokud nebudete očekávat příliš (na rozdíl od vedení BBC), určitě budete příjemně překvapeni. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pro třech dílech: Docela dost ukecaná městská postmoderní detektivka. Ne, že by to nebylo poutavé (ústřední zápletka), ale důraz, který se klade např. na hyperkorektní černobílé rasové párování (muž - žena) působí slizce. Slabší výprava a nezbytný pohled na rodiny, ve kterých je vždycky hlavní problém...to kazí dojem. 60%. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Bohulibá činnost zajistit důchody... Opět skvělý Stephen Rea, jako v Honourable woman. Ale i další. Rafe Spall, Freddie Fox, ten byl taky příjemný, Robert Pugh, no zkrátka, jeden "klaďas" vedle druhého. Nejde někomu fandit, stejně to bude hajzl - od A do Zet. Skvělý příběh s "optimistickým koncem". Parádní seriálek! ()

TommyLee 

všechny recenze uživatele

seriál nic moc, čekal jsem víc, určitě seriál mohl mít rychlejší tempo, bohužel jsem se u jednotlivých dílů i docela nudil, pozitiva jsou herecký výkon stephena rea, který hraje svoji postavu gatehouse opravdu exceletně a dalším plusem je jednoznačně překvapivý konec, ale ani tak si nejsem úplně jistý, zda-li je to dost na to, aby se člověk vůbec na seriál díval... za mě hodnocení 2-3hvězdy, ale jelikož takové hodnocení není možné, tak postava gatehouse a konec převyšují nudnější průběh a proto dávám 3 ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno