Reklama

Reklama

Epizody(7)

Detektiv inspektor Jonah je povolán vyšetřit vraždu Harveyho Wrattena, šéfa jedné z největších zločineckých organizací. Na opačné straně barikády stojí Wrattenův společník, který hodlá riskovat vše, co má, kvůli poslednímu drogovému kšeftu. (HBO Europe)

Recenze (27)

TommyLee 

všechny recenze uživatele

seriál nic moc, čekal jsem víc, určitě seriál mohl mít rychlejší tempo, bohužel jsem se u jednotlivých dílů i docela nudil, pozitiva jsou herecký výkon stephena rea, který hraje svoji postavu gatehouse opravdu exceletně a dalším plusem je jednoznačně překvapivý konec, ale ani tak si nejsem úplně jistý, zda-li je to dost na to, aby se člověk vůbec na seriál díval... za mě hodnocení 2-3hvězdy, ale jelikož takové hodnocení není možné, tak postava gatehouse a konec převyšují nudnější průběh a proto dávám 3 ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Perfektní noir seriál z produkce britské BBC. Herci nemají chybu a režisér nezapře v několika scénách inspiraci Nolanem, dle mého mu tímto dokonce sklání poctu. Celý seriál se klaní šaržím typu Kmotr nebo Temný rytíř, ale zachovává si silnou individualitu. Tu jeden díl působí jako Bourne, tu jeden jako Tahle země není pro starý, tuhle cítíte Corleonova consiglieriho a tak dále, ale přitom je seriál pořád svůj a překvapuje co deset minut takovými zvraty, že vůbec nepřekvapí velmi silným a kvalitním a hodně netypickým závěrem. Jedna báseň, podívaná i na více shlédnutí a s prefektními herci v čele. Vřele doporučuji. ()

Reklama

Franc1s 

všechny recenze uživatele

"Stejně nevíš na čí straně jsi..." Další pekelně zamotaný a dobrý krimi-drama od anglánů, kde jsou výborný postavy, pomalý děj, kde se vše od začátku plete, ale postupem času se do toho člověk dostane, až na to že uplně na konci zjistí jak to vlastně fakt bylo... Neskutečný zvraty, kde s otevřenou hubou jsem seděl ještě dlouho po tom... A když má přijít na krev, tak se zde nikdo ničeho nezalekl a je toho dosti.. A to finále? Nemělo chybu... Opravdu velice povedené, a kdo tomuto holduje , tak doporučuji! 9/10 ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

BBC a Británie obecně v poslední době nabízí slušnou porci mimořádně kvalitních seriálů a minisérií. Shadow Line partu kvalitou rozhodně netrhá. Neo-noir jak má být s plejádou silných charakterů. Scénář se většinu času drží osvědčeného receptu, ze kterého těží maximum. Avšak ve chvílích kdy to nejméně čekáte jde Shadow Line buď o kus dál nebo odbočí na opačnou stranu než bývá zvykem. Většina děje se odehrává za bílého dne, bez kdovíjakých triků kamery či střihu, atmosféra je přesto temnější než u většiny konkurence. ()

Hydra Foy 

všechny recenze uživatele

Ani neviem presne povedať, čím ma tento seriál tak zaujal, či tradične skvelými britskými výkonmi alebo atmosférou alebo prácou so svetlom... Pokus o noirovú atmosféru bol očividný a v mojom prípade vzbudil nostalgicko-spokojný pocit. Atmosféra síce je väčšinu dielov pozvoľná, ale vždy sa objaví zvrat, ktorý prebudí zvedavosť. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama