Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

verbal 

všechny recenze uživatele

Narazíte li si kikinu s akutní anginou klitoris a i koňské dávky peniscilinu přestanou zabírat, nemůžete doufat, že se z toho jen tak jednoduše vylížete. Zabránit jejímu svrbění pak vyžaduje úchylit se řekněme k méně ortodoxním metodám, nad kterými by se nejeden katolík zuřivě křižoval a freneticky hledal ve Firemním manuálu kapitolu o solných sloupech. Rozhodně bych nečekal, že s takovou prudkou romantikou, hraničící místy s "hnědou knihovnou", vyrukují zrovna angláni a dokonce naleznou v tom panteonu albionských "krasavic" i pár takových, které svým vzhledem vyděsí méně, než hororový podtext jednotlivých příběhů. Zejména hledáte li oživení vašich chcípajících pohlavních interakcí, neváhejte se inspirovat a možná budete mile překvapeni reakcí vašich drahých poloviček, když si domů přitáhnete nějakou smradlavou houmlesačku na trochu té hromadné gymnastiky, nebo si nasadíte koženou psí masku a začnete v bytě obchcávat rohy a vrtět ocasem. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Třetí povídka mi přišla trochu přitažená za vlasy. Vlastně spíš za obojek. Tím nemyslím chování toho občůrávacího Romea a jeho paničky Julie, lidé jsou čeládka různá, o tom žádná. Myslím nelogické ohryzávání té mstitelské psí smečky. Normálně by přece olízali gulášek a nanejvýš si tak trochu zapejskovali! Vždyť v celém tom krmení (před tím v garáži) nebyl jediný náznak nějakého výcviku k lidožroutství. Přece furt žrali jen granule, no ne? // U prostředního příběhu jsem sice párkrát musel dát Stop, abych měl čas vyměnit si kýbl, ale nějak extrémně mě to taky nebralo. Asi jsem si u toho neměl číst. A nemlich Mengeleho sebrané spisy. A taky to asi chtělo, místo popcornu, si otevřít SALKO. Nejmíň pětilitrovou pikslu :-) // A jednička? Ach jo. Za tu bych scénáristu ... nejradši taky pozval na večeři! I osušku a pěnu do koupele bych mu připravil. Za to, jak mi to zprasil. A taková krásně šťavnatá, syrová jednohubka to přitom mohla být! Kdyby v závěru k těm dvěma zazobaným, nadrženým estétům přišel na gáblík už jen ten pokérovanej Adam. A hostitele by okusovali jen on a jeho bezďácká Eva. To vážně autor nikdy neslyšel o tom, že někdy méně znamená více?! A odchytit si toho obtloustlýho lidumila (nic moc se jim nestane a ještě si trochu vydělají) až venku, na ulici? To si přece mohla ta banda hlady skučících, odporně levnejch komparsistů, k večeři čapnout kohokoli jinýho! Na odlehlejším místě a bez rizika, tak proč taková konspirace s bezďačkou, co nese svou kůži na trh? A to nemluvím o smíšených pocitech, které jsem zažíval kvůli tomu, jak já sám teď živořím jako bezdomovec a tak často nemám ani já co do huby :-) ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Poutavý filmový plakát splní svou úlohu a naláká lačného a zvídavého diváka dychtícího po rozšíření svých obzorů ... jenže potom - no, to už tady musí posoudit raději každý sám za sebe a své chutě, ´sexualistické´ preference ..... mé hodnocení : House and Home = 3 hvězdičky .. Mutant Tool = 1 hvězdička .. Bitch, se sympatickou hlavní hrdinkou, která si tak dlouho koleduje, až si vykoleduje zaslouženou odměnu = 5 hvězdiček ()

Fr 

všechny recenze uživatele

JE TO JEN POTĚŠENÍ, KTERÉ NÁM PÁN POSKYTUJE..... /// Tři hororový povídky, od kterých se očekává, že díky délce půjdou rovnou ,,k věci“. To se nejlíp daří tý první. Dům a domov je jednoduchá, 26 minut trvající černohumorná hříčka. Druhá věc - Stroj na mutanty - ač nejhororovější, mě ,,třetí oko“ nevotevřela, ale během půlhoďky si jistě pár úchylných srdcí získá. Až ta třetí Mrcha naplno uspokojila moje perverzní a zvrácený choutky. Kdo z nás by neměl rád šukání na všechny způsoby? Jen bacha, touha bejt psem se během půlhoďky může stát nakažlivá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jménem ,,Pána“ si k sobě zvu bezdomovce na večeři . 2.) Někdy si myslím,že jsem pes. 3.) Mám halucinace, ve kterých vidím muže co visí v kleci. 4.) Thx za titule iq.tiqe. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Co asi tak napsat k této prasárničce? Každý má svůj apetit a pokud není v rozporu se zákonem, tak se musí tolerovat. Tyto příběhy ale porušením zákona jsou. Nevím, proč byly natočeny, to mi nedošlo. Nepobavil jsem se, nezamyslel, nevyděsil. Snad mi bylo líto tvůrců, že je to bavilo dělat, to jedině vylezlo jako výstup z mé mysli. Nejsem prudér, ale musí to mít smysl. Ten kromě poslední povídky unikl do neznáma. Řemeslo slušné, jinak prázdné, studené a matoucí. 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)
  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)

Reklama

Reklama