Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

verbal 

všechny recenze uživatele

Narazíte li si kikinu s akutní anginou klitoris a i koňské dávky peniscilinu přestanou zabírat, nemůžete doufat, že se z toho jen tak jednoduše vylížete. Zabránit jejímu svrbění pak vyžaduje úchylit se řekněme k méně ortodoxním metodám, nad kterými by se nejeden katolík zuřivě křižoval a freneticky hledal ve Firemním manuálu kapitolu o solných sloupech. Rozhodně bych nečekal, že s takovou prudkou romantikou, hraničící místy s "hnědou knihovnou", vyrukují zrovna angláni a dokonce naleznou v tom panteonu albionských "krasavic" i pár takových, které svým vzhledem vyděsí méně, než hororový podtext jednotlivých příběhů. Zejména hledáte li oživení vašich chcípajících pohlavních interakcí, neváhejte se inspirovat a možná budete mile překvapeni reakcí vašich drahých poloviček, když si domů přitáhnete nějakou smradlavou houmlesačku na trochu té hromadné gymnastiky, nebo si nasadíte koženou psí masku a začnete v bytě obchcávat rohy a vrtět ocasem. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Každý máme nejaký ten fetiš. A každého rajcne niečo iné. Niekto rád naští partnerke na gaťky, niekto si rád lyzne homulesáčkyno podpazušie a niekto stečie hneď pri obede. Tri príbehy z ktorých každý chytí za srdce. Jednak z toho že každý si buduje aké také renomé aby ho svojim absurdným záverom skopol o tri poschodia dolu. Hlavné je že obal a názov predáva. PART 1 Najhororovatejšia poviedka! To že i kresťania sú na baby a dokonca dospelé mi nedá ešte dlho spať. PART 2 Veľký frňák veľkého ducha značí, Hňupe! PART 3 Strach je u teba ozajstný faktor. Je mi ľúto vypadávaš! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jsou ve vaší ložnici rutina, všednost, šeď a manželka? Inspirujte se praktikami z "la petite mort" a zůstanete v ní sám.. Orgasmus č.1: poslední večeře služebníků Páně, bondage, pissing a pak už jen maso bez -chismu. Bon Apetit! Orgasmus č.2: uspávací zápletka kolem penisu o průměru požární hadice a nadpřirozeném efektu farmaceutik z jeho výměšku. Zív. Orgasmus č.3: submisivita, dominance a nezodpovězená otázka, jestli si lízl i Zdeněk Srstka. Haf! Délkou jednotlivých epizod zvýrazněný nedostatek invence mohla hasit snad jedině explicita, díky které by se Little Deaths dostaly (podobně jako Srbský film) do podvědomí diváků, nicméně autoři se rozhodli vydat jinou cestou - cestou trošku ostřejšího křesťanského týdeníku, co se snaží polaskat citlivé duše poetikou perverzity.. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

No takže jsem čekala hororové povídky, ano, přišla ujetina nejvyššího rázu, ve který si můžou libovat snad jen úchylové, nebo individua, který oceňujou takovouhle úžasnou tvůrčí invenci a přehršel "perfektních" nápadů. Což o to, taky bych oceňovala, ale byla jsem většinou buď zhnusená nebo znuděná. Pár povídek jsem zapomněla snad hned, jak to skončilo (ta upírka či co), pak tam byla nějaká ta zdařilejší (sic bizarní, leč zábavná psí), vrcholem pak byla povídka centrovaná okolo pokusů na lidech s přirozením visícím po zem, to už jsem si musela pěkně pěstičkama protřít oči. Viděla jsem už kdejakou chujovinu, ale tohle se řadí k největším mnou zhlédnutým úletům. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Povídkový film s dobrými hereckými výkony a skvělou hudbou. První povídka se jmenuje " House and home " a je pěkně zvrácená a hodně jsem si ji užíval, škoda, že se z ní na konci vyklubala taková volovinka. Druhá povídka nazvaná " Mutant tool " je pro mě nejslabší, čekal jsem od vytváření mutantů větší brutalitu, ikdyž nápad nebyl špatný, podle starých nacistických plánů jeden doktor zkoušel vytvořit z člověka mutanta, docela dobrá myšlenka. Třetí povídka s jasným názvem " Bitch " se mě líbila nejvíc, je nejúchylnější, nejzvrácenější a nejperverznější a posledních deset minut beze slov a pouze za parádního hudebního doprovodu je naprosto božích!!! Té mařce jsem to ale přál! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)

Reklama

Reklama