Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších teenagerských romantik, která vyniká hlavně v komediální sféře, kde jsou na denním pořádku hláškující černoští profesoři, výchovné poradkyně píšící erotické romány a otcové, co své dcery pro výstrahu oblékají do oblečků simulujících těhotenství. Neztrácí ale glanc ani když si hrdinové začnou vyznávat lásku v zaparkovaném autě nebo někdo na stadión vypustí zpívajího Heatha Ledgera. Zkrátka výborná záležitost, jíž jsem si ale naprosto zamiloval až po shlédnutí v originálním znění. A ten soundtrack... 9/10 ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem tak trochu alergický na všemožné romantické komedie, hodnotím tenhle nápaditý teenagerovský úlet vcelku pozitivně. Výrazně k tomu přispívá i sympatické herecké osazenstvo a milý humor. Všechny podmínky pro nenáročnou a zábavnou oddychovku na delší podzimní večer tak byly splněny. "Seš blbá? Zejtra mám dělat reklamu na nosní sprej..." ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Celkem podařená teenagerská komedie (se slovem nejlepší nebo silně naprůměrná bych ale narozdíl od některých tady byla opatrná), která měla pár výborných scén, například Ledgerův zpěv na stadionu nebo taktika "klamání těla" přednášená Julií Stiles trenérovi. Jinak si ale nemůžu pomoct, ten vývoj byl šíleně prostej, předvídatelnej a místy i trochu nudnej. A to by se komediím stávat nemělo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ze začátku hodně povedená a hlavně humorná komedie, která se ale v okamžiku, kdy se mnohé postavy začnou vnitřně proměňovat, uvědomovat si a chápat různé věci, přesně tak, aby americký životní film a hollywoodský nechutný morální patos zůstal zachován, začne trochu bortit. Ale dobré na ní je právě to, že ač do bahna klesat začne, nezabředne do něj a neudusí se v něm a to třeba hlavně díky výborné Julii Stiles, která celou dobu drží celý film hrdě s hlavou vztyčenou. Sice je to mnohdy vyprázdněnější než se to snaží tvářit, ale dobrá hudba, dobrý humor, dobrá zábava. Otec holek je fakt zábavný borec, stejně tak černošský učitel. 3,5* ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Dva diametrálně odlišné příběhy. Ten první je naprosto stupidní a primitivní - hezounkej blbeček se zamiluje do nádherný dutý hlavičky. Ona však pokukuje po namachrovaném vylízanci, takže se nám to pěkně zamotává. Všichni tři jsou blbý jak malovaný sáně, divák ani nedutá, absolutně netuše, jak to asi dopadne... Příběh č. 2 je o poznání zajímavější, ač ani v tomto případě diváku nedá moc práce uhádnout závěr, ostatně jako u většiny (podobných) snímků. Příběh sbližování "tý divný mrchy" a "toho divnýho vyvrhela" zaujme, už jen pro ten sympatický pár, narozdíl od nesympatických dutých hlaviček. Ledgerovi se Stiles to spolu ve filmu sekne a dávají mu tolik potřebnou šťávu, jinak by se topil hluboko v žánrovém průměru... 60% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 53,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama