Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

boshke 

všechny recenze uživatele

Dva diametrálně odlišné příběhy. Ten první je naprosto stupidní a primitivní - hezounkej blbeček se zamiluje do nádherný dutý hlavičky. Ona však pokukuje po namachrovaném vylízanci, takže se nám to pěkně zamotává. Všichni tři jsou blbý jak malovaný sáně, divák ani nedutá, absolutně netuše, jak to asi dopadne... Příběh č. 2 je o poznání zajímavější, ač ani v tomto případě diváku nedá moc práce uhádnout závěr, ostatně jako u většiny (podobných) snímků. Příběh sbližování "tý divný mrchy" a "toho divnýho vyvrhela" zaujme, už jen pro ten sympatický pár, narozdíl od nesympatických dutých hlaviček. Ledgerovi se Stiles to spolu ve filmu sekne a dávají mu tolik potřebnou šťávu, jinak by se topil hluboko v žánrovém průměru... 60% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"I hate it when you’re not around, and the fact that you didn’t call. But mostly I hate the way I don’t hate you, not even close…not even a little bit… not even at all." Jedna z těch lepších "teenage" komedií co kdy vznikli. Tenhle film mám hrozně ráda a to nejen kvůli Heathovi. Julii tady zkousnu, ale kdyby její roli hrál někdo jiný, nezlobila bych se. Nemůžu si pomoct 5* ()

Reklama

Dharter 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednu z mála teenagerských komedií, která v rámci svého žánru, má smysl. Nikdy předtím jsem neviděl tak šílený ústav, jako tady. Samozřejmě tato komedie nemá s 500 dní se Summer společného jen hl. herce (Joseph Gordon-Levitt), ale i další, hezčí entitu - o které však pomlčím, a ani nenapovím víc. (: ✔ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nepriznaná adaptácia Shakespearea sa - v nie príliš zaujímavom prevedení - sústredí na tínedžerského diváka. Tomu odpovedajú aj dialógy, scenár a použitý humor. Snímka je vďačná snáď len po hereckej stránke (Stiles, Gordon-Levitt a ešte pôvabne nevycválaný Heath Ledger) a zaujme postavičkou extra nynfomanky, ktorá je zhodou náhod riaditeľka školy. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

S odstupem času stále nadstandardně koukatelné a zábavné. Film měl štěstí na dobré mladé začínající herce. ■ Shakespearovo Zkrocení zlé ženy se v angličtině jmenuje The Taming of the Shrew. Výraz "shrew" znamenal ve staré angličtině rejska. Rejsek je velmi aktivní, hodně žere, při zápase vydává nepříjemné zvuky. Ve shakespearově době označoval tento výraz zlou a svárlivou (ďábelskou) ženu. Ve filmu 10 důvodů, proč tě nenávidím, označí ve scéně na parkovišti jedna z postav Kat za "shrew". V českých titulkách je to přeloženo jako "harpyje". ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Paintballový areál byl vytvořen poblíž Seattleského plynárenského komplexu na břehu jezera Union, což je oblíbené piknikové místečko. (Elisebah)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama