Reklama

Reklama

VOD (1)

Jane Claremont (Alyssa Milano) jako malá pravidelně chodila každou neděli se svou matkou Vivian (Stockard Channing) do obchodu Tiffany’s v New Yorku a brala s sebou svého imaginárního kamaráda Michaela. Nyní, o dvacet let později, je Jane úspěšná podnikatelka, kterou čeká svatba s Hughem (Ivan Sergei). Když v tom se uz ničeho nic znovu vrací dospělý Michael (Eric Winter), aby ji varoval před životní cestou, na kterou se chystá vydat. Jane je šokovaná a zpočátku nedůvěřivá, ovšem pomalu si začíná uvědomovat, že se k ní Michael vrátil, když ho nejvíce potřebovala, a že možná právě on je její jediná opravdová láska. Film byl natočen na motivy knihy z pera Jamese Pattersona. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický film se zajímavým námětem. Ústřední herecké duo je velmi příjemné a na jiskření mezi nimi se vážně příjemně kouká. Sice tomu chybí trošku silnější emoce a konec bych taky trochu pozměnil, ale zasmál sem se,což se mi u romantických komedií málo kdy stane. U pár scén jsem byl skoro dojatý a za to, a za ten krásný námět, prostě musím dát plný počet. Nenudil jsem se ani minutu. ()

sunlion 

všechny recenze uživatele

Desetiletou Jane všude doprovázel imaginární kamarád Michael, který byl skutečnější, než si její matka Vivian a další dospělí (včetně psychiatrů) mohly kdy představit. Jenomže v den Janiných narozenin Michael zmizel a Jane se vydala na pouť k dospělosti. Následoval časový skok o délce dvaceti let. Z Jane se stala ředitelka divadla a půvabná snoubenka nadějného herce Hugha. Z jejich budoucího sňatku měla největší uspokojení matka Vivian, jíž bylo lhostejné, jestli bude Jane v manželství šťastná – nejdůležitějším shledává materiální zajištění a naději, že Hugh Jane neopustí tak, jako to učinil její partner, Janin otec. Jenomže najednou se Michael do Janina života vrátil, na rozdíl od svého posledního angažmá je všem viditelný a i on „zestárl“ o dvacet let. To, jak se vpravuje do poměrů a vztahů, přináší nemálo úsměvných momentů, třebaže se začínají ozývat jakési disharmonické tóny... Ona disharmonie spočívá v trojúhelníku Jane – Hugh – Vivian, byť Vivian má pouze hodně vedlejší roli. Tajemství Michaelova poslání, tedy důvodu, proč byl k dospělé Jane vyslán, je prolomeno hned při prvním setkání Michaela a Jane s Hughem – Michael položí Hughovi tu nejprostší otázku: „Co na Jane miluješ nejvíc?“ A Hugh odpoví tím, že vysloví několik zásadních aspektů, jimiž Jane zlepšila jeho život, to znamená vše, čím mu „byla dobrá“. Kdyby – nebyl-li už schopen přímo na otázku odpovědět, lidi nemusí být nejpohotovější – hodil myšku a řekl cosi v tom smyslu, že je toho tolik a on si nedovede vybrat, pořád by to bylo řádově lepší než vděk vyplývající z jeho egocentrismu. No a tím drama končí, opona ještě nespadla, poněvadž se diváci musí dozvědět, zda Michael po splnění úkolu – otevřít Jane oči – opět nezmizí jako před dvaceti lety. Sympatické mi přišlo, že si Michael místo osamělého bloudění ulicemi a romantického zírání kamsi před sebe našel práci a vůbec tak nějak působí hodně civilně, prostě prima chlap. No a Jane... ta je zase hezká. 75% ()

Reklama

adriane9 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu, že u tohoto snímku nepřidali ještě "mysteriozní", protože uznejte to co se tam děje není v reálu sakra možný :)..Jinak pro mě nudná průměrná komedie ale jak už v předchozích komentářích uvádím, velmi oceňuji to, že jsem byla schopná dokoukat do konce i když bylo jasné jak to dopadne.. Doporučuju pro zarytý romantiky toužící po happyendu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Drama? Ikdyž vlastně jo, když uteče desetileté slečně imaginární kamarád, nastoupí do výtahu a už se neobjeví, tak to muselo být pro ni jistě hodně dramatické. Proti popisu už tedy nic nemám. Námět je vcelku příjemný a originální, přestože se spousta věcí dala předvídat. I tu facku, kterou tomu nádhernému Majklovi na ulici vlepila, jsem čekala. Vlastně hlavně díky jemu jsem to nepřepla. Jak se ve filmu objeví takový charismatický sympaťák, tak jsem marná a můžu na něm oči nechat. Ty se taky sem tam zpotí. No do háje ... teď si uvědomuju, že se stávám přesně tím, čím jsem se zařekla, že se nikdy nestanu! Odloženou obstarožní dámou, vzlykající nad dramatickou romanťárnou s občasným pohledem na kanape, kde se ledabyle povaluje její bytný. Přesně takhle si připadám! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně okouzlující film, který je sice lehce předvídatelný, ale přesto svým způsobem originální. Ta atmosféra u Tiffanyho, Vánoce a láska..aaach! Nejde tomu odolat! V jednom měsící jsem se na něj musela podívat dvakrát. Má sice hodinu a půl, ale zdá se mi jakoby trval jen pár minut. Navíc dětské herecké obsazení bylo skvělé. Už ta první scéna mě dostala. Rozplývám se..4,5* a po druhém zhlédnutí se přikláním k 5*. Mooc příjemný film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Pro Alyssu Milano a Ivana Sergeie se nejedná o první spoluprácí. Setkali se již během natáčení seriálu Čarodějky (od r. 1998). (Stirek45)

Reklama

Reklama