Reklama

Reklama

Výletníci

(pořad)

Obsahy(1)

Jemně bláznivá cesta dvou velmi zvídavých a hravých poutníků po vlastech českých. Během nich nás zavedou do míst, kde je nejen něco pěkného k vidění, ale kde se také dá prožít spousta legrace, ať jste malí či už poněkud dozrálí. Známá moderátorská dvojice Petr Svěcený a Vojtěch Bernatský totiž prošlapává cestu každému, kdo se nechá pozvat ke hledání skrytých perel domova. Proto s nimi putuje i kalkulačka, aby si každý už doma zodpovědně spočítal, kudy může vést jeho soukromá cesta následování ke každé turistické nepravosti připravených průkopníků víkendového dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Oskeruše odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden jediný díl, a přece se nerozpakuji smést celou cestopisnou sérii do odpadků. Špindlerův Mlýn, Hančova a Vrbatova mohyla, Labská bouda – zkrátka Krkonoše. Kraj, který mám moc ráda a do kterého jsem se chtěla s Českou televizí alespoň virtuálně vydat. Místo výletu mě však čekala navýsost trapná exhibice dvou „moderátorů – komiků“. Pořad nějak zapomněl na to nejdůležitější – ukázat divákovi krásu hraničního pohoří, přesvědčit ho, že i tam je co obdivovat. Když se pak Vojtěch Bernatský vytasil v 1. zóně národního parku, vraceje se zpět na značenou cestu, s kolosálním hřibem (dobře, uznávám, dřevěným), myslela jsem, že omdlím. A slunící se „horská vůdkyně“? Ach jo, tohle je fakt průšvih. ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Ajajajajaj, už Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit byl bez servítek jeden velký trapas. Bohužel si někdo v ČT usmyslel, že Vojta Bernatský a Petr Svěcený jsou vtipní štramáci a obsadil je do cestovatelského žurnálu po českých luzích a hájích. Žel jak velké to bylo šlápnutí vedle jsme měli možnost sledovat během léta v hlavním vysílacím čase na "jedničce". Chlapci, zůstaňte prosím radši u sportu! ()

Reklama

RedHot 

všechny recenze uživatele

Výletníci jednak ohromují svou až pozoruhodnou nevtipností a trapností, ale i neochotou něco skutečně poznat nebo přiblížit divákům. Kdybych v Lednici sám nebyl (aktuální díl totiž pojednával právě o této lokalitě), po shlédnutí Výletníků bych o ní stále nevěděl vůbec nic. Oba pánové většinu času trčí v restauracích nebo ve vinných sklípcích a zbytek stopáže se nás snaží rozesmát bezduchým pitvořením. Místy je to tak hloupé, že se u toho ani usnout nedá. Inu, Toulavá kamera opět potvrdila svou informační dominanci a mimo jiné i ukázala, že budete-li hledat zdroj cestovatelských zážitků jinde, téměř určitě si naryjete hubu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Teda kluky mám rád jako sportovní komentátory, ale tímto pořadem naše veřejnoprávní televize opravdu přestřelila. Vtipy jsou trapné či hloupé, milí výletníci neobjevují vůbec nic nového, kromě toho, že luxus a chlast opravdu něco stojí. Bohužel to stojí peníze z mých televizní poplatků. To, co dělají tito dva páni, doufám žádný normální člověk následovat nebude. Ale proč potom vznikl takovýto rádoby cestovatelský pořad? Nepobaví, nenavnadí, neuspokojí cestovatelské choutky... ()

Marwinek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nepovedlo. Dobrý nápad totálně zprasený scénářem a dvojicí rádobyvtipných kašparů. Humor za každou cenu, leč křečovitý a tak strašně trapný, že se to nedá vydržet. Zkoušel jsem to dvakrát, naposled Vltavu. Ožírací scénka v bufáči, no to byl vrchol trapnosti. Informací pomálu, rozmělněné a přerušované nechutně trapnými a zbytčně dlouhými "humornými" scénkami. Kdybyste se kluci vykašlali na ten humor, bylo by to fajn, takhle se na to fakt nedá dívat. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama