Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Pořady (10)

Všechnopárty

Všechnopárty (2005)

Líbí se mi, že se v této talk-show neuráží hosté a humor sedne většině lidí. Pozitivně hodnotím vtip na začátku každého dílu. Zajímaví hosté a ještě zajímavější je kam se někdy hovor posune.Kvalitu moderátora ukazuje i to, že dokáže zábavně diskutovat s lidmi z nejrůznějších profesí a nikdy „řeč nestojí“.

Pošta pre teba

Pošta pre teba (2004)

Poštu sleduji pravidelně, ostatně tak jako většina lidí, že? Ale nikdo se k tomu veřejně nepřizná...pořad mají rádi totiž jen lidi se základním vzdělání a minimálním příjmem:)

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Na Pohlreichovy hlášky se těším - vždy to sedne jak prdel na hrnec. Ale teď vážně - vůbec jsem netušila v jakém bordelu se taky dá připravovat jídlo8-( Pěkné hospody, ktere stojí za návštěvu: U Štěpána - Vojetice, U Zběhlíka - Čistá u Litomyšle, U Tlustých - Lednice, Georgia - Slunečná, Hotel Rosa-Zlatý potok, Plevel - Vršovice, Na Kačabce - Hostivař, Pohádková hospoda - Rožnov.

Výletníci

Výletníci (2011)

Proč ne, mě tohle cestování bavilo třeba mnohem víc než absolutně nevtipná Toulavá kamera.

Den D

Den D (2008)

Pěkně udělaný pořad a pro některého učastníka dobrá reklama i bez investice. Dobrý projekt byl třeba dřevěný koník pro děti, či židle jako rehabilitační pomůcka.