Reklama

Reklama

Výletníci

(pořad)

Obsahy(1)

Jemně bláznivá cesta dvou velmi zvídavých a hravých poutníků po vlastech českých. Během nich nás zavedou do míst, kde je nejen něco pěkného k vidění, ale kde se také dá prožít spousta legrace, ať jste malí či už poněkud dozrálí. Známá moderátorská dvojice Petr Svěcený a Vojtěch Bernatský totiž prošlapává cestu každému, kdo se nechá pozvat ke hledání skrytých perel domova. Proto s nimi putuje i kalkulačka, aby si každý už doma zodpovědně spočítal, kudy může vést jeho soukromá cesta následování ke každé turistické nepravosti připravených průkopníků víkendového dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Marwinek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nepovedlo. Dobrý nápad totálně zprasený scénářem a dvojicí rádobyvtipných kašparů. Humor za každou cenu, leč křečovitý a tak strašně trapný, že se to nedá vydržet. Zkoušel jsem to dvakrát, naposled Vltavu. Ožírací scénka v bufáči, no to byl vrchol trapnosti. Informací pomálu, rozmělněné a přerušované nechutně trapnými a zbytčně dlouhými "humornými" scénkami. Kdybyste se kluci vykašlali na ten humor, bylo by to fajn, takhle se na to fakt nedá dívat. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Dokumenty mapující naši vlast miluji a rád se na ně dívám, ale toto? To jak se tento pořad uvádí je naprostá katastrofa a vyloženě mne to odrazuje od dalšího sledování... naštěstí existuje dost kvalitních pořadů o naší zemi... Nebýt to moderování tak otřesné tak dám hodně hvězd, ale takto ne = pouze 1z5 ()

Reklama

cyright 

všechny recenze uživatele

Tady jde o krásy země české až v druhé, ne-li třetí řadě. Ty vlastně tvoří jen nedůležitou kulisu pro to, aby nám dva panáci mohli dělat za státní peníze šašky před kamerou. Bohužel, kluci, smiřte se s tím, že tak, jako kámen ve vodě nikdy nebude plavat, tak váš výkon před kamerou nikdy nebude ani vtipný, ani vkusný. Na ČT měl asi někdo pocit, že ti dva se asi ještě jako moderátoři dost neztrapnili v jiných "show", tak jim dal nový vlastní "cestopisný" pořad, založený na hereckých etudách, jež se svým provedením a inteligencí hodí leda tak pro cvičené opice. Nemůžu se vyhnout srovnání s pořadem Na cestě s komentářem Bartošky a Donutila, který je oproti tomuto veledílu naprostá klasa. A ještě jedna věc: kdybyste náhodou v ČT měli třeba pocit, že dva muži moderátoři není úplně to pravý ořechový a že tomu chybí ženský prvek, měl bych pro vás skvělý tip na moderátorku, která by pánskou dvojici dokonale doplnila: Laďku Něrgešovou. ;-) ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Inu, šaškovat za každou cenu, to ti dva umí na jedničku. V jejich letech by mohli vystupovat již poněkud vyzráleji, co říkáš ČT jedničko? Takto mrhat prostředky veřejnoprávní televize, to chce jistě velkou míru odvahy a drzosti. Vojtěch s Petrem nemají na inteligentnější dialogy asi dostatek rozumu. Nebo jsou to pořád ještě jenom puberťáci? ()

Oskeruše odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden jediný díl, a přece se nerozpakuji smést celou cestopisnou sérii do odpadků. Špindlerův Mlýn, Hančova a Vrbatova mohyla, Labská bouda – zkrátka Krkonoše. Kraj, který mám moc ráda a do kterého jsem se chtěla s Českou televizí alespoň virtuálně vydat. Místo výletu mě však čekala navýsost trapná exhibice dvou „moderátorů – komiků“. Pořad nějak zapomněl na to nejdůležitější – ukázat divákovi krásu hraničního pohoří, přesvědčit ho, že i tam je co obdivovat. Když se pak Vojtěch Bernatský vytasil v 1. zóně národního parku, vraceje se zpět na značenou cestu, s kolosálním hřibem (dobře, uznávám, dřevěným), myslela jsem, že omdlím. A slunící se „horská vůdkyně“? Ach jo, tohle je fakt průšvih. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama