Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Takový seriálový ala Taken (96 hodin). Matka se schopnostmi (tedy skoro) Jasona Bourneho hledá uneseného syna. Originalita sice nic moc, odhadnout kdo je a kdo není padouch moc složité není, ale s atmosférou a napětím to tak hrozné není. Jen ten speciální výcvik hlavní hrdince moc nebaštím. Zábavné jsou české lokace, které jsou co chvilku tu Paříž, Vídeň či Moskva nebo Budapešť - takže jeden z důvodů proč se na seriál podívat :) Ale ten český dabing je teda bídný. (Kupodivu nejvíce mne za uši tahá Voříšková nadabovaná Voříškovou.) Průměr, některé epizody slabší průměr. (Viděna první série/10 epizod, tv) Tři vězdy s hooodně odřenýma ušima. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 1. díle: Chtěla jsem si pustit VB seriál "The Missing" (2014) a místo něj si omylem pustila seriál USA/CR "Missing" (2012).. Osudová chyba.. Naprosto nesmyslný pilot déčkového ražení o bývalé agentce, která jde hledat do Evropy svého ztraceného (zřejmě uneseného) syna je už podle příběhu jasnej propadák na všední den dopoledne.. Jasně jde to dělat i jinak, jak nám ukázal skvělý Liam Neeson v prvním filmu "96 hodin".. Slovo prvním prosím podtrhnout.. Potom už se s dvojkou a trojkou snažili vydělat ještě trošku peněz, když byl z jedničky kasovní trhák.. Ovšem nutno podotknout, že ani trojka !96 hodin" není tak ubohá a zoufalá jako pilotní díl tohohle "akčního thrilleru".. Jediná opravdu zajímavá věc bylo v Římě identifikovat české lokace :-) Bacha na to, co pouštíte.. Tomuhle seroši se vyhněte obloukem ;-) ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Vyděny všechny díly ( tedy snad všechny ) Nic nemůže navnadit na seriál lépe než známé tváře a hlavně hezké slečny ( a že Ashley Judd hezká je, o Tereze Voříškové ani nemluvě ) Bohužel si nemůžu nějak žádnou z těchto slečen oblíbit natolik, abych se v ději nenudil. Dost nezáživný seriál, který by mohl být o trochu lepší kdyby se někdo obtěžoval trochu víc vypilovat scénář. To je jako TAKEN ( 96 hodin ) ale natáhlej do sposty nudných scén a dílů. ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po zhlédnutých sedmi dílech. Vím že celý seriál je jedno klišé za druhým a očekávaná překvapení nikoho nepřekvapí ale mě to baví. Seriál při kterém nemusíte přemýšlet, naopak si můžete všímat krásných českých kulis a přítomnosti českých herců. Velmi mě osobně zklamala akorát Tereza Voříšková kterou v českých filmech mám hodně rád ale tady občas působí až směšně. Vypněte mozek, zapněte Missing a užijete si každý díl. S tím mozkem to myslím vážně protože seriál se hemží absurdními situacemi jako např. když hlavní hrdinka ukradne před zraky všech zpravodajských služeb nedaleko Prahy vrtulník a odletí s ním nepozorovaně až do Moskvy. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

S nadsazkou mozno povedat, ze ide o femimnisticku verziu Taken, ci Bourneoviek. Prvy diel dobry, celkom ma navnadil. Zvysok ale znacne hapruje aj napriek obcasnym pozitivam. Serial je plny kliske a logickych kotrmelcov, posledne casti su plne deus ex machina rieseni, kde sa scenaristi zjavne dostali do kuta a pribeh posuvali dalej tym, co ich prve napadlo. A absolutny zaver bol uplne zbytocny. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Seriál měl v Indii předčasnou premiéru 11. března 2012 na stanici STAR World. (griph)
  • Ve scénách, kdy se děj odehrává v italském městě Ravello, jsou na lodích chorvastké vlajky i názvy. (Frki16)
  • V 8. díle si roli zdravotní sestřičky z Maďarska zahrála Klára Issová. V posledním díle si zahrál také Miroslav Táborský. Můžeme ho vidět hned v úvodu jako tureckého strážníka. (kamysacek)

Reklama

Reklama