foto

Claudia Vašeková

  • nar. 1.9.1966 (49 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bratislavská rodačka, žijící v Praze se k herectví dostala díky svému otci, slovenskému herci, Júliovi Vašekovi. Sympatická, 164 cm měřící, herečka je aktivní především na poli televizních seriálů a v divadle. Mezi roky 1987-1992 studovala na divadelní a hudební fakultě Akademie múzických umění.

Z epizodních filmových rolí jmenujme alespoň "manželku zájemce o byt" ve filmu BOBULE, "cvičitelku" z FRANTIŠEK JE DĚVKAŘ (oba 2008) či "agentku STB" z koprodukčního snímku PRAŽSKÝ DUET (1998). V seriálech se již několikrát objevila jako sestřička nebo třeba služka.

Vyzkoušela si i jiné profese spojené s filmovou branží - asistentka režie, překladatelka (ovládá němčinu a angličtinu), asistentka produkce nebo dabing. S manželem, hercem Ivo Novákem, má dvě děti.

Kamil "rawboy" Potok

Herecká filmografie

2015 Jen my víme kde
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Hořící keř
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Bobule
Daleko do Nashvillu (TV film)
František je děvkař
2007 Praha - Železná opona (TV film)
Světla pasáže (TV seriál)
2006 Uzavřená společnost (studentský film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zamilovaný kněz (TV film)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Náměstíčko (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
2003 Nalezený ráj
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2001 Hříšná holka (TV film)
Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Když děda miloval Ritu Hayworthovou
To jsem z toho jelen (TV seriál)
Vlci ve městě (TV film)
1999 Ani málo, ani moc (TV film)
Hotel Herbich (TV seriál)
1998 Pražský duet
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Zdivočelá země
1996 Marian
Pinocchiova dobrodružství
Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)
1994 Giorgino
1982 Valika (TV film)
1978 Portrét chlapce (TV film)
Spadla z nebe (TV seriál)
Srdce (TV film)
1977 Popleta (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
1974 Do zbrane, kuruci!

TV pořady

2000 Na palmě (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace