Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s parádním námětem. Ženy začnou používat rady populární knihy,která odhalí mužské tajemství a začnou toho zneužívat se svými partnery. Občas vtipné, až jsem brečel( Kevin Hart opět vládne) a byť zde převládají převážně herci tmavší pleťi vůbec to filmu neškodí naopak ( Ženy jsou svůdné a atraktivní všechny). První hodina na 5*. druhá, kde chlapi vracejí revenge je o něco méně vtipnější. Přesto super komedie.80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tom Story není zrovna autor, který by se proslavil nějak závratnými filmy. Jeho kariéra je spjata především s dvojicí filmu o "Fantastické čtyřce", které nebyly kritiko nijak závratně přijaty. Co si budeme povídat, ze skvělého superhrdinského týmu, který býval vlajkovou lodí Marvelu, udělal jen rádoby komický epos. Ve filmu "Think Like a Man" sledujeme jiného Storyho, Storyho, který rozehrává romantickou komedii, kde se téměř výhradně spolehl na černošské herce, což by vedlo téměř k domněnce, že se snaží obnovit žánr blaxploitation. Možná, ale film není nic jiného, než celkem dobrá komedie, která pobaví několika dobrými hláškami. není ničím moc výjimečná, vlastně se jen snaží o to přinést celkem zajímavé osudy postav, ale s tím, že na všechny čeká happy end, protože jinak by to ani nešlo. Je jim všem vnucen, protože podle amerických pravidel by romantika neměla končit jinak. Několik příběhů je zde rozehráno na podkladě toho, že jeden muž vydal knihu, kde popisuje, jak by ženy skutečně měly jednat s muži. A tak i ti největší ubožáci mají možnost, že s nimi žena skutečně zůstane. Je pouze třeba dodržovat několik pravidel. Jako například je to chodit s ním nejprve 90 dní a pak mu až dovolit sex. Film je prokládán citacemi z knihy, má svého vypravěče, ale i když jsou dvě hodiny celkem dobře zrežírovány, stejně jsem měl pocit, že je toho trochu moc a že film zase nemá tolik co předvést. Šťastné konce mě nijak nedojaly, spíš to byla vážně očekávaná povinnost. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/jeden-den-jak-porodit-oliver-twist-wall.html ()

Reklama

Chlopotun 

všechny recenze uživatele

Tak asi po hodine filmu v pozadí hrá velmi povedomá pesnička a ja rozmýšlam, kde som to už počul? a naraz mi trkne, že som tú istú pieseň počul asi pred pol hodinou keď hrala vo filme prví raz a to ju potom pustili ešte niekoľkokrát, holt niekto si vydával nový album a potreboval malé promo. Inak čo sa samotného filmu týka dosť som sa nudil. Jedna hviezda za občasné komediálne vsuvky v postave Kevina Harta a tá druhá za Meagan Good. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu se to malinko táhlo a taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem měla jasno v tom, kdo je kdo, ale jakmile se najelo na samostatné příběhy všech párů a začala pomyslná válka pohlaví, dostalo to slušné grády. Čekala jsem takovou tu typickou černošskou komedii, ale k mému příjemnému překvapení se z toho vyklubala moc hezká romantika, která mi vykouzlila nejeden zasněný úsměv na rtech a líbila se mi o moc víc než některé přeceňované vztahové komedie z poslední doby, jako třeba namátkou Kamarád taky rád. Jasně, že je to typická hollywoodská pohádka, co má k realitě na míle daleko, ale my ženské to tak máme přece rády, alespoň občas. A přidávám jednu soukromou hvězdičku navíc za to, že jim do toho zpíval můj oblíbený John Legend a taky, že mi byla většina postav skutečně sympatická. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre natočená „komédia“ na horúcu letnú nedeľu. Štyri rôzne príbehy, ktoré majú jednu vec spoločné: problémy v nich spravila jedna kniha, ktorá prezradila ženám to, „ako sa chová väčšina mužov“. Nakoniec však láska zvíťazí nad „zdravým rozumom“ – tak ako to má byť! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama