Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborný a najmä zaujímavý scenár o jednej knihe, ktorá sa postarala o kopu ženskej manipulácie a mužskej vypočítavosti. Jeden z tých filmov Muži vs. Ženy, kde sú muži vykreslení ako egoistickí nadržanci a ženy ako krehké romantičky (teda aspoň sa tak zvyknú tváriť, bohvie aká je vlastne skutočnosť). Bohužiaľ, vynikajúci scenár bol výrazne degradovaný spracovaním, ktoré bolo na môj vkus až príliš ochutené tým sexistickým a vulgárnym černošským humorom, alebo ako to nazvať. Občas mi to prišlo naozaj dosť nevkusné, ale našťastie potom asi tak v druhej polovici sa už všetko ako tak zlepšuje a priamo úmerne napokon aj môj celkový dojem, ktorý sa vyšplhal až k 3 hviezdičkám, hoci pôvodne som sa rozhodoval niekde na úrovni jednej a dvoch! Aj keď bol koniec úplne predvídateľný, aspoň to spravili takým slušným spôsobom, ktorí až tak nepôsobil ako nechutné klišé. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla nějaká extrémní sranda k popukání. Ano, dva-tři záseky tam byly a tím by mohlo všechno zajímavé skončit. Nuže, nestalo se tomu tak a několik dalších zvratů ve vztazích zamává s vaším chtíčem vědění, jak to celé dopadne. Nebojte, žádná pohroma vás nečeká...pušinku budete mít od medíku jako batolátko... Prostě a jednoduše, jak to mezi chlapy a lovkyněmi ústřic chodí. Černoši byli zajímaví, ale klapačky nezastaví, to především! Takže si připravte rychlé oči na míhající se titulky ;-) 66% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s parádním námětem. Ženy začnou používat rady populární knihy,která odhalí mužské tajemství a začnou toho zneužívat se svými partnery. Občas vtipné, až jsem brečel( Kevin Hart opět vládne) a byť zde převládají převážně herci tmavší pleťi vůbec to filmu neškodí naopak ( Ženy jsou svůdné a atraktivní všechny). První hodina na 5*. druhá, kde chlapi vracejí revenge je o něco méně vtipnější. Přesto super komedie.80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo ovládá číču, ovládá hru." A tou hrou patrně nebude basket, který chlapi tak rádi hrají, zatímco po nich ženy vyžadují nesmysly typu - ber mě vážně, dospěj nebo měj mě radši než svou mámu. Dosud jsem si myslel, že když se dva mají rádi, tak za nějaký čas přiletí čáp, ale tato taktická bitva pohlaví mi otevřela oči. Tenhle boj jsme, chlapci, prohráli a ještě věříme tomu, že to tak není. Je to smutné, černé, ale nakonec i docela zábavné. Ve skutečném životě jistě hravě zvítězíme a tak si nenechme kazit náladu filmem, který se naoko tváří jako remíza. ()

prcko 

všechny recenze uživatele

Radšej som nič moc neočakával a nechal sa prekvapiť. Prekvapili ma príjemnou romantickou komédiou s celkom povedomými tvárami a vhodným humorom. Našťastie to nebolo nič v štýle béčkových komédií, u ktorých vídavam oveľa vyššie hodnotenia a nechápem (Borat a podobné), no každému ako mu/jej chutí. Žiadny trhák, ale príjemné strávený čas s príjemnými hercami a ako to už býva v romantických komédiách, všetko sa musí točiť okolo lásky, len sa prehodí zopár podrobností. Ale čo na tom, však je to len romantická komédia a o to v nej má ísť, o lásku a úsmev. Netrhákových 75 % ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama