Reklama

Reklama

Dead Island

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Polsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

V krátkém traileru na novou počítačovou hru sledujeme boj o přežití trojčlenné rodiny, která si pouze chtěla v klidu užít dovolenou u moře. To jim ale nedovolí horda zombie, která se snaží prodrat do jejich letního bytu. (DaUr)

Recenze (119)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tříminutové video plné emocí, režijních vychytávek, animace 21.století a to vše v podání nelineárně probíhajícího zombie masakru za podmanivě kouzelných tónů klavíru. Rozhodně nejpůsobivější trailer k počítačové hře a dost možná nejzajímavější trailer vůbec. Doufejme v alespoň z poloviny tak povedené filmové zpracování. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Ešte než začnem písať svoj komentár k tomuto traileru, túto hru som nikdy nehral aj keď som videl pomerne veľa herných videí a ukážok na ňu. Trailer je naozaj výborný a snaha/práca tam je ozaj vidieť. Je výborne zostrihaný, graficky tiež nie je najhorší a najviac mi do toho sedí hudba, ktorá sa k tomu hodí. Dobrý je aj príbeh a zombie su vyzobrazení tiež výborne. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Emocionální masáž v dokonalém grafickém hávu. Takhle nějak mělo vypadat Walking dead! Ne jen nafouknutá bublina, kde se vše odehrává na povrchu. Narozdíl od zmíněného seriálu se zde do hloubky pocítil jsem takový požitek z tolika emocí, grafického zpracování a akce za neuvěřitelné tři minuty! To se seriálu podařilo v pouhém pilotu. Zkrátka a dobře, brilantní trailer. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

:D Ty jo, netušil jsem, že se sem přidávají i cinematic trailery, super :D. Co se týče samotného filmečku, tak ten jsem ve své době hodně žral. Je to velice nápadité, emotivní a prostě zábavné. Ovšem později vyplulo na povrch, že ten nápad s přehráváním směrem dozadu byl již pouze převzatý z nějakého staršího videoklipu, což mi trošku zkazilo výsledný dojem, ale jinak paráda...100% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naposledy jsem hrál na počítači tohle a aniž jsem k tomu viděl trailer, vtáhlo mě to do děje jako nic předtím ani potom, vřele doporučuji ! Dead Island bude možná graficky na lepší úrovni, nicméně nevěřím, že bude stejně strhující a napínavý. OT - můj rekord je 115: 0 ! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Trailer získal ocenění na mezinárodním festivalu Cannes Lions. (MikeCool)
  • Krátký snímek je trailerem ke stejnojmenné počítačové hře. (MikeCool)

Reklama

Reklama