Reklama

Reklama

Dead Island

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Polsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

V krátkém traileru na novou počítačovou hru sledujeme boj o přežití trojčlenné rodiny, která si pouze chtěla v klidu užít dovolenou u moře. To jim ale nedovolí horda zombie, která se snaží prodrat do jejich letního bytu. (DaUr)

Recenze (119)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Což o to, trailer je to vskutku zajímavý a nevypadá vůbec špatně, ale co dělá „ukázka“ na PC hru (hru kterou mám sice doma, ale nehrál jsem…) na filmové databázi? Otázka, na kterou se mi stejně nedostane nikdy odpovědi, stejně jako to, proč zde jsou hudební videoklipy. Ale zpátky k videu – Zombie ve filmu nemusím (když nepočítám staré klasiky Romero/Fulci…či novější REC), ale docela jsem dostal chuť si tu hru nainstalovat a zahrát… ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Malá holčička....si takhle běžela,dostala pár štípanců,napadla tatínka,tatínek srdceryvně máchnul sekyrkou a holčička letí skrz okno šupem z pátého patra hotelového pokoje :-) Jako úvodní kraťas ke hře geniální,bohužel něco ve mě brání 5 * a to že je to prostě kraťas ke hře,ale ta až vyjde,bude mít dalšího vděčného hráče :-) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

:D Ty jo, netušil jsem, že se sem přidávají i cinematic trailery, super :D. Co se týče samotného filmečku, tak ten jsem ve své době hodně žral. Je to velice nápadité, emotivní a prostě zábavné. Ovšem později vyplulo na povrch, že ten nápad s přehráváním směrem dozadu byl již pouze převzatý z nějakého staršího videoklipu, což mi trošku zkazilo výsledný dojem, ale jinak paráda...100% ()

Tom_17 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem, co se týče výběru her, nedával na trailery, ale spíše na hodnocení ostatních kolem mě, co je bavilo a co je mi doporučeno. Jedno z nudy jsem si pustil tento trailer a nestačil jsem se divit. Fantastický "příběh" pozpátku, který mě neuvěřitelně vtáhl a zanechal ve mě mrazivý pocit pomsty se kterou jsem se chtěl probít z ostrova pryč. Při každém spuštění hry, jsem si vzpomněl na trailer a bojoval za malou holčičku a její rodinu z traileru. Taky zombíci dostali co zasloužili - 5 ***** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naposledy jsem hrál na počítači tohle a aniž jsem k tomu viděl trailer, vtáhlo mě to do děje jako nic předtím ani potom, vřele doporučuji ! Dead Island bude možná graficky na lepší úrovni, nicméně nevěřím, že bude stejně strhující a napínavý. OT - můj rekord je 115: 0 ! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Trailer získal ocenění na mezinárodním festivalu Cannes Lions. (MikeCool)
  • Krátký snímek je trailerem ke stejnojmenné počítačové hře. (MikeCool)

Reklama

Reklama