Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Někteří tento "FYLM" Posílají tam, kde prezidenti dávají nesmyslné amnestie a druzí tam, kde se tepláky nosí na hlavě. Já pošlu tento film do teplákova. Film je sice blbost a i ty smrti (pro některé originální) nejsou tak špatné. Gore je sice mírně digitální, ale na druhou stranu, dementní chování obětí a scénář tyhle věci zastíní. Jediné co je na tomto filmu na dobré úrovni, je zpracování vidláčků. Ti jsou výborně nechutní a oplzlí. Pro mě to byla ale akce na jedno vidění a pokud by se někdy objevilo pokračování, tak určitě mrknu. Teď už mizím, mám totiž v garáži nějakou show. 70% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z těchto zábavných, krvavých hixploitationů už jsem asi nějak vyrostl. Inbred je pěkně natočená nenáročná jednohubka, nic víc, nic míň. Podobných kousků je milion, jsem přesycen. Před pár lety bych tomu napálil spokojenou čtverku, dneska už jen nezaujatě mávnu rukou a vypouštím z paměti. Ale kdo má chuť na poměrně poctivou dávku buranského veselí, směle do toho. 5.5/10 ()

Reklama

spitr 

všechny recenze uživatele

Co si myslet o tomto ubohém kusu smetí? Který si klade za cíl být horor ... Ale není to děsivé ... Není to vtipné ... ÁÁÁ, už vím, vypadá to, že je to odpad ...A v podstatě to nestojí za dobu, potřebnou se na to dívat. Parta los retardos (kdyby aspoň vypadali jako z Pachu krve a né že je každej tydýt s koňským předkusem, v čele se Šášou Crustym) dělají hamburgery pro každého. Kdo cizí příjde, odejde na kusy. Takže v budoucnu buďte všichni opatrní u všech hospod s názvem "Dirty Hole", obzvlášť když jsou v Buranově. Jednu hvězdu za brokovnicovou trvalou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jdi ji odříznout!" Bože, to zas byla srajda. Jsem se těšil na krvavou komedii, ale dostal jsem dementní blábol, který je jakousi parodií na výborných 2001 maniaků.Všichni jsou debilové, co pořád jen řvou a nadávají, takže se nelze ztotožnit ani s jednou postavou. Jejich osud mi byl naprosto lhostejný a přál jsem jim to nejhorší. Všem. Komedie? Možná jsem se párkrát uchechtnul... Zpočátku upindaná nuda, pak buranské drama a ve finále masomlejn ovšem bez mimořádných nápadů. Hvězdu dám za vcelku slušné gore (ale místy až viditelně pixelové) a fretku, která vyhodila tu blbku do vzduchu. Jo a pak za srajdy, co ohodily dementní poblikum, když ten nafouknutý fracek rupnul. Těžko plesat nad useknutými či ustřelenými hlavami nebo přetrženými burany, když podobné gore je dnes v kdejakém horroru. No, za mě velké zklamání...p.s. navíc jsem měl štěstí na vskutku sračkoidní titulky....co nakonec k téhle hrůze docela sedly... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ROZHLAS ZPRÁVU, BUDE NOVÁ SHOW. VSTUP VOLNÝ, A NA KONEC – PŘEKVAPENÍ!“...... /// Vyvražďovačka, ve který si chtěj dělat prdel z vidláků, z gore záběrů, sociálních pracovníků a fretek (či co to bylo za hajzla…). Vesnička, ve kterej by jen magor třebas jen vykoukl z okýnka (čehokoliv), páč ten venkov je fakt dementů a vidláků ráj. Pravděpodobnost ,,všeho“ rovná se číslu měřítku na mapě (neser vole s navigací…) a jestli jste letos viděli debilnější film, tak mi nepište, páč přiznávám, že jsem vobčas čuměl, co všechno se dá vymyslet. Škoda, že v tom všem nevidím všechnu tu zábavnost (třeba ty ksichty, co se snažej ksichtit tak, že to je až trapný…). Ale nejsu zas takovej dement, abych nepochopil, že se prostě snažej vodlišit (filmově) a chtěj to uhrát na švandu. Nebaví mě to. Jestli jsem vo něčem řek, že je to píčovina, tak to vodvolávám. TOHLE je píčovina! I když s veselejma prvkama a vodlehčenou krví. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vo mučení koněm jsme už u nás na vsi slyšeli, ale neviděli. 2.) Vod filmu vočekávám sračky a krev. 3.) Thx za titule ,,jason24“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama