Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak Angláni se s tím moc neserou a narozdíl od Američanů (spoiler) to tam pokosej ve velkým stylu, nenechají přežít ani jednoho chudáka (myslel jsem, že aspoň ta holka to zvládne :)), kterej by to schytal hned na začátku pokračování... (konec spoileru). Co se týče nechuťáren, tak tady by měl být každej fanoušek hixploitationů spokojenej, páč se tu dočkáme opravdu různorodého mučení, resp. poprav (z toho jedna byla /pro mě/ už trochu přes čáru). Vesničtí burani mohli dostat víc prostoru, ale jinak spokojenost, včetně správně trefeného soundtracku. Případnému pokračování bych se určitě nebránil. 3,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle hixplotation mě příliš nevzal. Banda buranů byla i na komedii příliš buranská, příliš vtipných gagů či hlášek jsem se také nedočkal a tak vše viselo na tom, jak budou jednotliví členové expedice či vidlácké komunity odcházet ze světa a jaké bude gore. Způsoby řezničiny nijak nepřekvapily, ačkoliv čím se dá dnes ještě překvapit, ale ani nijak neurážely. Gore se docela povedlo, ale na Brity a na to, co jsem očekával, je to pořád málo. 30% ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení. Nic moc jsem od tohoto nečekal, přičemž jsem dostal bandu směšných venkovských, pozpochyby incestních retardů, kteří kosí skupinu "jakýchsi" lidí "odkudsi" - klasický hixploitation (velmi zlehýnka připomínající DTM). Film obsahuje pár originálních momentů, gore je pojato velmi svérázným až splatterovým způsobem, což působilo ke konci i směšně (pro mě ne na škodu). Záporem budiž plochost děje, ale co už....je to britskej, lehce komediální hixplo, pro tyhle účely to stačí. Na jedno podívání úplně OK. 69% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vďaka super trapnému českému distribučnému názvu som sa tomuto anglickému filmu dosť dlho vyhýbal. Originálny názov "Inbred" mohol ako "Buranský masaker" preložiť iba totálne primitívny diletantský ignorant. Pritom sa jedná o celkom podarený hixploitation. Rozbieha sa síce dosť pomaly, ale keď už sa dostane do obrátok, tak je to hodne surové, brutálne a úchylné. Víkendový výlet dvoch sociálnych pracovníkov so štyrmi problémovými teenagermi na vidiek sa zmení na nekompromisný krvavý masaker. *** ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Takhle už mě dlouho žádný snímek neotravoval. Zbytečná, sprostá, nepůsobivá jednosměrná krávovina tentokrát z Anglie a z Německa. Rezervně beru, že Angličané horory točit neumí a hororové komedie už vůbec ne, ale až takový magor nejsem, abych byla tímhle bizzare hixplo unešená. Některé vraždy byly vcelku originální, jiný důvod pro tu jednu hvězdu nemám. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama