Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Inbred začlo opravdu výborně, krvavě a zábavně ale postupem času se ta jiskra která mě ze začátku zasáhla vytratila a zbila mi jen buranská vyvražďovačka kterých tu je plno. Navíc finále společně s se skupinou dětí v baráku bylo strašně debilní. Inbred je značně krvavý, sice jsou zde smrdět efekty i tak je gore výborné a krví se nešetří. Postavy jsou neuvěřitelný klišé a jejich chování je retardované(křičení na lidi co je uvěznily bylo dost debilní). I když jsem pochválil gore tak scéna s koněm mi přišla hodně nepovedená. On celej film mi přišel takovej nedomyšlenej a proč lidi co vypadaly jako cool vidláci jsou v pozadí a místo toho tu máme chlapa co vypadá jakž takž normálně? průměr. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jdi ji odříznout!" Bože, to zas byla srajda. Jsem se těšil na krvavou komedii, ale dostal jsem dementní blábol, který je jakousi parodií na výborných 2001 maniaků.Všichni jsou debilové, co pořád jen řvou a nadávají, takže se nelze ztotožnit ani s jednou postavou. Jejich osud mi byl naprosto lhostejný a přál jsem jim to nejhorší. Všem. Komedie? Možná jsem se párkrát uchechtnul... Zpočátku upindaná nuda, pak buranské drama a ve finále masomlejn ovšem bez mimořádných nápadů. Hvězdu dám za vcelku slušné gore (ale místy až viditelně pixelové) a fretku, která vyhodila tu blbku do vzduchu. Jo a pak za srajdy, co ohodily dementní poblikum, když ten nafouknutý fracek rupnul. Těžko plesat nad useknutými či ustřelenými hlavami nebo přetrženými burany, když podobné gore je dnes v kdejakém horroru. No, za mě velké zklamání...p.s. navíc jsem měl štěstí na vskutku sračkoidní titulky....co nakonec k téhle hrůze docela sedly... ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Solídna buranská vyvražďovačka s pekným, až splatterovým gore, v sympatickom prostredí, ale s pomalým rozbehom a otravnými postavami. Výletníci sa dovlečú do tichej anglickej dedinky, ktorá skrýva aj svoje nepríjemné zákutia a ešte nepríjemnejších obyvateľov. S nimi sa postupne dostanú do konfliktu a v duchu podobných filmov sa začne krviprelievanie na oboch stranách, akurát s tým rozdielom, že tu sa na tom dedinčania kolektívne zabávajú v akomsi cirkusovom predstavení. Nechýba množstvo drsnosti, perverznosti, brutality, fyzického i psychického týrania, takže je na čo pozerať a nuda nehrozí :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle hixplotation mě příliš nevzal. Banda buranů byla i na komedii příliš buranská, příliš vtipných gagů či hlášek jsem se také nedočkal a tak vše viselo na tom, jak budou jednotliví členové expedice či vidlácké komunity odcházet ze světa a jaké bude gore. Způsoby řezničiny nijak nepřekvapily, ačkoliv čím se dá dnes ještě překvapit, ale ani nijak neurážely. Gore se docela povedlo, ale na Brity a na to, co jsem očekával, je to pořád málo. 30% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Inbred nie je celkom moja šálka kávy, keďže sa vlastne jedná o komédiu resp. paródiu na buranské horory, ktoré mám ja osobne omnoho radšej v smrteľne vážnom prevedení. Postavy zdegenerovaných vidlákov, pre vlastné potešenie týrajúcich a vraždiacich mestské obyvateľstvo mi tu prišli všetko možné - absurdné, hlúpe, charakterovo prehnané, len nie vtipné a počas pozerania Inbred som si uvedomil, že zrovna u hixploitationu mi komediálne odľahčenie moc nereže. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama