Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení. Nic moc jsem od tohoto nečekal, přičemž jsem dostal bandu směšných venkovských, pozpochyby incestních retardů, kteří kosí skupinu "jakýchsi" lidí "odkudsi" - klasický hixploitation (velmi zlehýnka připomínající DTM). Film obsahuje pár originálních momentů, gore je pojato velmi svérázným až splatterovým způsobem, což působilo ke konci i směšně (pro mě ne na škodu). Záporem budiž plochost děje, ale co už....je to britskej, lehce komediální hixplo, pro tyhle účely to stačí. Na jedno podívání úplně OK. 69% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nesadlo ! V tomto prípade mal humor ustúpiť a pridať na krvilačnosti. Námet, ako aj scenár bol mizerný a celý balvan ostal na rejžovi. Nadsádzka bola zabudnutá , ,ako vlasne celé to cirkusantské šapitó. Motorovka ma pri podobných snímkoch už neumravní a ten blbeček v štýlovom saku, s make-up od šaška Ma teda naozaj pri hodnotení ukľudnil. HQ prostredie zneužité na NIČ! ( uhádni ukradnutý motív ) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok bol srandovný,potom sa zjavil malí mikrobus a v nom dvaja sociálny pracovníci,1 dievča a traja chalani a jedného z ných som chcel zabiť aj ja a schválne či to uhádnete že ktorého.Skoro po celú dobu tu bola nuda.Jedna z tupých akože vyvraždovačiek,kde fuck zľudovelo a bolo ho tu veľa.Logika žiadna,postavy totálne (ne)sympatické.Vidlácke vyvraždovačky môžem aj keď skoro všetky sú na jedno kopito.Tu je príbeh niekedy originálny inokedy spadá do roviny klišéovitosti.Aj tu som postrehol čierny humor,ktorý mám rád ale tu mi vôbec nesadol.Po dejovej stránke to bolo chaotické,amatérske a aj nechutné.Takú nechutnú partiu vidlákov som vážne ešte nevidel.Herecké obsadenie a aj ich prejav bol úbohý.A tak debilne sa chovajúce postavy sa nevidia každý deň a zato chvála Bohu.Za dobré spracované gore efektov a za nádhernú Fretku Albína dávam 2* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na film se těším už rok a naštěstí né zbytečně ! Tenhle Hixploitation připomínající Hory mají Oči či Pach Krve mi úžasně Sedl ! Není nic lepšího Než pošahaná vesnice plná Buranů, křupanů a podivných kreatur! Scénář totálně na Pejču dokonce i já LAIK jsem našel nespočet logických chyb, naštěstí mi to vynahradilo gore, především scény v Cirkuse byli originální, brutální a šokující! Vidím to na Trilogii !! ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Základní chyba "Inbred" spočívá ve scénáři, který je vystavěný jako klasický slasher, ale chtěl by současně přinášet absurdní a explicitní gore humor ve stylu "Brain Dead" a působit na diváky bizarní atmosférou hnusácké zvrácenosti ala "Pink Flamingos" i hutně hororové hrůzy z rozpadajících se jistot každodenní reality ala "Calvaire". Tyhle zásadně protichůdné věci prostě nejde skloubit tak, aby to sedělo dohromady. Slasherová dramaturgická výstavba, kdy se první třetinu představí postavy, následně se třetinu rozvíjí ohrožení, aby vše vyvrcholilo vypjatým bojem o přežití hlavní postavy, by šlo dohromady s hororovou atmosférou. Pro přehlídku excesivních krvavých a hnusáckých atrakcí to ovšem je kontrapoduktivní vyprávěcí model, čistě z prostého důvodu, že nedovoluje vršit lákadla od samého začátku. Je navíc nesmysl nutit diváky půl hodiny sledovat hrstku nezajímavých postav, když všichni jen čekají na to, jaké zvrácené a degenerované rednecky jim film postaví do cesty. Tvůrci asi doufali, že jim z toho vyjde něco na styl grandiózního remaku "Hory mají oči", ale ten fungoval právě díky tomu, že byl prostý humoru a veškerý gore nechával vyznít krajně fyzicky. Prostě snaha udělat ideální splácanici všech žánrových podob buranských bijáků vyústila v "Inbred" do nesourodého mišmaše, který se snaží být vším, ale navzdory spoustě drobných nápadů se prostě nemůže rovnat svým inspiracím. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama