Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Paldiny

všechny recenze uživatele

Keď sa zakrvavená Marybeth so skalpom v ruke ocitla na policajnej stanici a tí zmobilizovali arzenál, že by si s ním vystačil aj Cameron, som sa pocitovo ocitol na LV-426. Tretí Hatchet pod novým režijným dohľadom ponúka presne tie ingrediencie, aké mi chutia najviac. Armádna jednotka sa neserie, páli do všetkého, aj ľudí z vlastných radov, Viktor sa neserie, trhá na kusy ženy, mužov bez rozdielu a Green, ten sa už vôbec neserie a do nekorektnej zábavy prináša aj spoločenskú kontroverziu, aká by pohla žlčou celej africkej komunite na americkom kontinente. A tam niekde sa objavuje jedno z prekvapení aké spomína George S. Jediné čo som nepobral, bola operácia “vezmi popol do ruky“, ale zas chápem, zabiť niečo, čo má rovnako životov ako Voorhees, si žiada neotrelé, možno až trochu bizarné metódy. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím kdo z vás co čekal od dalšího (samozřejmě že zbytečného) pokračování moderní nízkorozpočtové slasher klasiky, ale já rozhodně nečekal nic lepšího ani chytřejšího. Tohle je průměrný béčkový řádění ohyzdnýho nerozbitnýho netvora z bažin, kde už je víceméně jedno jak vysoký nakonec zaskóruje bodycount, jak to všechno skončí, nebo co se vůbec dělo ve dvou dílech předtím, protože je to celý komedie, na nikom z přítomných vám vůbec nemusí sejít, a gore efekty jsou tak akorát na hraně s něčím, co už bych označil za výtvarnou výchovu u nás na střední. Potěší "Hail, Genocide!", Sid Haig a co mi až pamět sahá, v rámci subžánru je to určitě ještě jeden z těch lepších. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Není úplně obvyklé, aby poměrně mladý filmař dostal příležitost natočit něčeho hned tři díly. U třetího pokračování série Hatchet sice Adam Green působí „jen“ jako scénárista, producent i herec, přesto tu znovu máme šílenou kadenci prvoplánově infantilního humoru, zbytečných dialogů a brutálních mordů. V ponurých bažinách tak létají končetiny a hlavy jako fotbalové míče, pokud je tedy Victor Crowley (obrovitý herec Kane Hodder se několikrát skrýval i za maskou masového vraha se starou gólmanskou maskou a mačetou - Jasona Voorheese) rovnou nerozšlápne. Má to samozřejmě televizní kvality, příšerné obsazení a desítky úsměvných (nikoliv vtipných) momentů, jenže někdy stačí k žánrovému uspokojení opravdu málo. Přesto si krvavou hororovou jednohubku představuju kapku jinak. Protože to, co platilo u Adama Greena a jeho mrazivého Frozen, a to, že dokáže na několika decimetrech dokonale strhnout, s postavami nás seznamuje netriviálními dialogy, není samoúčelný a postupně buduje atmosféru, tady prostě neplatí. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Úprimne, pre mňa bude "sekera" asi klasika. Tak ako som dal prvým dvom častiam 3 hviezdy, tretej dám o jednu viac. Prečo? Doteraz som o anatómii človeka veľa nevedel, ale teraz viem asi všetko. Človek sa skladá z rúk, z nôh, z hlavy, z čriev a hlavne z vnútorností, ktoré sú dôležité na to aby telo fungovalo. Victor Crowley nám to názorne ukázal, za čo mu ďakujem. Mega, mega , mega námrd z množstvom nápadov ako ukončiť život človeka. A že to bolo amatérske, stupídne bez štipky originality?...... No a čo. Za to rekordné množstvo krvi, vtipu...nadsázky...a za to že som sa nesmierne bavil si tento " klenot" 4 zaslúži. Chcem pokračovanie bez nápadu, bez originality, bez hereckých výkonov...chcem "Sekeru" ktorá poseká naprosto všetko! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Victora Crowleyho klidně mohlo být víc a jinak nemám větších námitek. V bažinách si i napotřetí vedl brutálně. Sekeru s motorovou pilou si zřejmě pořídil ve vidláckém výprodeji, ale lidská těla porcuje jako zkušený vedoucí z masokombinátu. Vytrhané vnitřnosti létají vzduchem na všechny světové strany a krev stříká po hektolitrech. Pravda, v některých scénách je lidské tělo gumovější, než by bylo záhodno, ale jinak nikdo není ušetřen drsným úmrtím (až na pár výjimek u přeživších a nezaregistroval jsem, jak dopadl hororový veterán Zach Galligan). V hororech tohoto typu obecně platí, že čím méně keců a více brutality, tak o to lépe. A tady se dokonce hláškovalo (hláškující Sid Haig byl dobrá volba) a o černý humor nebyla nouze. Kane Hodder (byl i koordinátorem kaskadérů) namaskovaný jako Victor Crowley trhá těla na kusy, je z něj pomalu terminátor, kterého nezastaví ani kulky, do toho se hláškuje a vedou se debaty o utržených koulích pověšených na stromě a film mně velmi rychle uběhl. A dokonce i z Danielle Harris se vyloupla pěkná holčina, a to jsem ji ve dvojce jako náhradu za původní představitelku, moc nepřijmul. Debutující režisér BJ McDonnell převzal žezlo po Adamovi Greenovi, který si vzal na starost produkci a scénář, vedl si poměrně slušně, sice ne bez chybiček, které spíše přisuzuji scénáři, ale jízda to byla černohumorná, srandovní a současně solidně brutální. A že je film v nízkých číslech? Halt, tady se do červených šplhají většinou jen nudnosti, které mě nechávají chladným a jeden v podstatě opisuje od druhého. Já se zdejším hodnocením vůbec neřídím a lituji ty, kteří ano, ale když jim chybí rozhled, co jim zbývá. Mé hodnocení: 90% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)
  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)

Reklama

Reklama