Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem prototypem jednoduchého, přímočarého a přejícího člověka, což jsem hodlal dokázat tím, že až mne chlapci rozesmějí, tak já jim to rád vrátím hvězdami. Jenže ona ta komedie příliš zavoněla zápachem průměrnosti a já jsem při jejím sledování sám sebe zaskočil zjištěním, že bych to zasunutí přál pouze jedinému z této čtveřice mimoňů - a toho bych po koitu pro jistotu odstřelil. Takže někde patrně došlo k chybě, což beru na sebe a svedu to na svůj poněkud delší pobyt na tomto světě. ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Tak takhle rozhodně ANO! :-) Co jiného by si také tvůrci komedie mohli přát, než diváka, který se popadá za břicho od začátku do konce filmu? S radostí se právě k těmto divákům hlásím - co scéna, to nezastavitelný výbuch toho nejupřímnějšího smíchu. Musím se přiznat, že takový záhul moje břišní svaly ještě nezažily a bolí mně ještě teď - 2 dny po projekci. Nepopiratelnou pravdou asi je, že cílová skupina tohoto snímku je velice, převelice zřejmá, a možná ani v ní by povaha snímku nemusela sednout úplně všem. Nicméně tohle je můj šálek kávy. Zde funguje úplně vše. Scénář, režie, herci - vše úžasné a bez jediné chybičky. Humor naprosto geniální. Důležité je pravděpodobně zmínit, že jsem dodnes neznal seriál, na který The Inbetweeners Movie navazuje, a tak nemám možnost srovnávat. To je vzhledem k (pro mě) nepochopitelně nízkému hodnocení zde na ČSFD asi jen dobře. Díky tomuto snímku se na seriál nejspíš brzo vrhnu. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od seriálu, som nemal pri celovečeráku chuť týchto vymletých, tvrdolínom napichaných nadržaných dementov, vykastrovať. Asi to urobila prítomnosť štvorice (očividne slepých a s žalostne nízkymi nárokmi) báb, ktoré sa im pomerne rýchlo zavesia na krk, takže fekálny humor a perverznosť je osekaná na o čosi krokejšiu a znesitelnejšiu mieru, na úkor zábavne trapnej snahy zapôsobiť a hlavne "zasunúť". A oné, hrá tam Laura Haddock z HNTLYL, takže minimálne mužské publikum si má na čom aspoň oči pásť :-) ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Prci prci prcicky se mi hodne nelibily, ale u tohohle kousku jsem se nekolikrat od srdce zasmala...a casu straveneho nad timto kouskem vubec nelituju, dostala jsem presne to, co cekam od teen komedie. Skoro mam chut dat i 4*, ale obcas az prilis mnoho fekalniho humoru na ukor toho britce trefneho. Co me nejvic prekvapilo byl ten "televiznimu hlasatel" pred csfd premierou v kine, mi bylo temer stydno i za nej, jak nam film uvadel s neuveritelnou strojenosti, ze jsem si pripadala jak mala holka ve skole, co posloucha vyklad nudneho pana ucitele. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Sice klasická teenage komedie, ale tahle britská parta je mnohem víc uvěřitelnější než valná většina teenagerů z americkejch filmů. Sou občas taky přehnaný, ale pořád je to v mezích! Seriál byl super, film je taky dost dobrej, velice dobře sem se bavil. Jen škoda, že už to asi bylo jejich poslední dobrodružství ! A chci triko "I FUCK KIDS" ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama