Reklama

Reklama

Under the Bed

Trailer 1

Obsahy(1)

Všetci samozrejme vieme, že pod postieľkami malých detí prežívajú príšery. Príšera je pod každou postieľkou, ale ľudia ju obvykle nechávajú na pokoji, a tak sa nič nestane. Avšak malý hlavný hrdina snímku Under the Bed (Pod posteľou) Neil nie je práve pacifistický chlapec, a preto sa rozhodne postaviť sa príšere tvárou v tvár. Nedosiahne však výrazné úspechy a odmenou mu je pobyt v nemocnici. Keď sa vráti domov, čelí hrozivej skutočnosti, že desivá beštia sa ešte stále nachádza pod jeho posteľou a tentokrát si brúsi zuby na jeho mladšieho brata. Súrodenci uzavrú spojenectvo a vyrazia do útoku napriek tomu, že pazúry príšery sú riadne ostré... (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Problémový teenager Neil sa po dvojročnom odlúčení vracia domov k otcovi, nevlastnej mame a mladšiemu bratovi, s ktorým objavil, že v ich dome je príšera, čo sa zvykne ukrývať pod ich posteľou a nikto iný o nej nevie... Takže sa jedna o taký rodinný horor, v ktorom majú deti svoje problémy, svoj svet a keď človek akceptuje tento fakt oddelenia (či už reálneho, alebo len vnemového) detí od dospelých a nesnaží sa v tom nejako hĺbkovo alebo logicky rýpať, dá sa pri tom filme v pohode zabaviť. Natočené je to slušne, herci ujdú, má to atmosféru, po väčšinu času nejednoznačný dej a pomerne svieže finále, teda celkovo taký príjemný nadpriemer. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda čekal jsem že Miller se s filmem poradí lépe. Nicméně tenhel film se mi zdál poměrně zdařilý co se nápadu týče, a navíc samotný film nebyl vůbec špatně natočen. Jen prostě byl strašně umírněný což jsem moc nečekal. Taky mi přišlo že film je spíše pro mladší publikum, takže nahotiny se nekonaj a krvavé orgie už vůbec. Ale i tak jsem po skouknutí filmu byl celkem spokojen. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Co to sakra mělo být? Boogeayman nebo Freddy? Aha, dětská verze Poltergeista! Počkat, ony se tam trhají hlavy? Do nástupu masakru je Pod postelí takové krotké bubudrama pro děti, kdy má člověk chuť se nejen šklebit, ale občas vyprsknout smíchy. Uvažoval jsem o jedné hvězdě. Pak došlo k vylepšení, trhání obětí, krvavé stříkance, takže hvězdy dvě. Jo a docela byly fajn pařáty lezoucí z postele. Cesta pod postel ovšem vypadla přímo z Poltergeista (1982). Jenže za cynický konec musím ještě jednu přihodit. Škoda promarněné šance, jelikož bubáci pod postelí by si řádný film rozhodně zasloužili! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Atmosfericky zmáknuté NOnóvum, ale pozerateľná vec, v ktorej sa vlastne nedeje nič, ale je to napodiv pohodová lahoda na skrátenie času. A napodiv ani tá umelohmotná creatura Ma neurazila - vyziabnutá 3ka. Podobné snímky sú však už prepotrebvané a použiteľné len na skrátetenie času. Dej šiel do Mc donaldu na .....wc burger ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Velice slušnej horůrek co vypadá jako by přiletěl červí dírou z roku 1985. Ústřední dvojka je sympatická a jako jediný se nechovaj jak totální idioti. Bubák pod postelí překvapil protože budil dojem že film bude kravinka pro děti což vyvrátila hlavně běhací postel a pár nakřáplejch hlav ke konci. Přestože se většinu filmu nic neděje tak se pomalu buduje atmosféra a film mě ani chvíli nenudil. Rejžovi se začíná dařit. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama