Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (126)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dnes rozhodoval jaký thriller nebo horor bych si pustil narazil jsem na tento Britský kousek /Pravda nebo úkol/ a musím říct že jsem se ani na minutu nenudil. Herci vybraní na míru dobře. Pošahaný bratr zmrzačeného sourozence a jeho ACID TEST :) Eleanor mě příjemně překvapila. Doporučuji ! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Pravda nebo úkol v trošku jiným rozměru. Začlo to tak nevinně, jako vždycky, ale když to člověk neustojí, tak je zle. Dobře vymyšlenej námět do tý poloviny, pak se to přehoupne jaksi někam jinam a to už bylo nezvyklý. I když, něco reality na tom bylo. Sám to nikdy nemůže mít natolik pod kontrolou, jak se nám v jinejch filmech snažej dokázat. Tady se to vymklo natolik, že se sám chytil do vlastní pasti. Toho gore tam nebylo tolik, ale to nevadí, tady se to ubíralo trošku jinou cestou a závěr určitě nikdo nemohl předpovídat, protože tohle se nesmí stát. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Veterán (služebně, nikoliv věkem, děvčata) z Afghánistánu má posttraumatickou stresovou poruchu, podivný smysl pro čest a hlavně neodkladné nutkání zahrát si flašku se zlatou mládeží. A fantem bude jícen, prst, vaz, či soudržnost lidského těla v konfrontaci s odjištěným granátem.. Slušný náběh, ale pak se scénárista zamotal do vlastní snahy o nekonvenčnost a překvapivá řešení. Do kytek to začalo jít přesně v okamžiku kvadruplegického twistu, načež převzetí otěží jednou z postav už vše jen zasypalo dvěma valníky zeminy. I když, na druhý den se mi ten konec rozležel v hlavě (samotný závěr, ne cesta k němu) a dávám mu palec nahoru. Byl totiž jak ze života - tam taky největší kurva odchází s vítězným úsměvem.. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No rozjezd to mělo skvělý, máme tady bandu nesympatických študáků, z nichž jenom jednomu se dá fandit a pak jednoho magora, co se chce mstít. V tuhle chvíli jsem fandil tomu magorovi, doufal jsem, že ta banda hezky pomaličku pochcípe a kdyby to zůstalo jen u toho a rozehrála se hra s mučením psychickým i fyzickým, byl bych radši. Jenže se tady režisér pokoušel o nějaké větší zvraty, fandit se nedalo ani jedné straně a díky tomu to šlo celé čím dál tím víc dolů a ten závěr byl sám o sobě dost směšný a trapný. Nejhorší ale je to množství nelogičností, jaké tady je. SPOILER Jedna holka se dostane z té lepící pásky a ostatní po ní nechtějí, aby je rozvázala a místo toho jí říkají, ať zdrhne a najde pomoc? Když široko daleko nic není? A Paul má postřelenou nohu a celou dobu to tam skoro až v pohodě zvládá? A jakou souvislost s tím dějem nakonec měl ten pohled? A jak mohl Felix přežít? Kde je zbytek té bohaté rodiny, proč v tom sídle je jenom správce a Felixův bratr? KONEC SPOILERŮ A není to všechno, je toho víc. Je to prostě nedotažené a postavy se tu v některých situacích chovají dost debilně. Přitom ten film je napínavý a atmosférický jak sviňa a ze začátku jsem z něj byl opravdu nadšený. Škoda jen, že to pak tak spadlo, potenciál tu byl, ale jinak jsem si to užil. 3* ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Těm chlápkům prostě v hlavě blýskl nápad a provedli ho. Nemůžu proti těmto Anglánům říct žádně křivé slovo, protože je pravda, že jsem se u filmu bavil a to jsem od něj nečekal prakticky nic. Postavy každá jiná, jiné vlastnosti další plus. Nepočítám perfektního záporáka, který byl ve filmu mým číslem 1. Chvála. Chvála. Chvála. Ale přece jenom to nebyl ten typ, který by mě natolik zaskočil abych mohl prohlašovat věty v podobě Nejlepší horor roku 2012 apd. To zase ne, but suprise it was big. Hodnotím 80% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama