Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dúfam, že ďalšiu časť už natáčať nebudú a keď áno, už to nechám bez povšimnutia plávať ďalej. Videl som prvé dve časti a tak som bol zvedavý čo ponúkne táto. Nemôžem si pomôcť, ale film nemá žiadny špecifický náboj a tak mi neostáva nič iné len to prirovnať k predošlým častiam. Zatiaľ čo v prvej všetko dávalo zmysel a táto automobilová show bola novinkou v ďalších ide do slova len o kopírovanie. To, že teraz krvavými incidentmi zašpinili celú kameru, obohatili výpravu a dali viac priestoru ženskej spoločnosti nestačilo na vybudovanie niečoho veľkolepého. Luke Goss je stále pre mňa nepresvedčivý hrdina a režisér Roel Reiné jednoducho nedisponuje "zbraňami dostočného kalibru", aby zvládol energetickejšie a zaujímavejšie odpáliť vojnu väžnov propagujúcu v tejto show. Nedá mi nespomenúť "zázrak tohto leta" strážcov väzenia, ktorí namiesto bojových psov mali na vodítku hyenu. 40% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Reiné kazí co může, začátek je sice fajn, ale vše končí s opuštěním Terminal Islandu....což je asi tak po 7 minutách :/ Příběh je od začátku postavený na hlavu a samotný režisér si sám zcela podkopává židli, jelikož nám divákům tvrdí, že Frankenstein zůstává pro svůj tým neznámý a ani jeho drahá kozatá Katrina neví, že pod maskou se skrývá Luke... mno a asi jako když dvoika končí Lukasovou pověstnou hláškou a Katrina se na něj mile usměje....tak jako co pane Reiné...ste idiot nebo si to myslíte o nás divácích? Když přeskočim tuhle debilitu, která mě hned na začátku nasrala, máme tu příšerně sterilní akci, kdy voplechovaný křápy jezděj po podělaný poušti, navigátorky jsou zcela zbytečné, zbraně se skoro nepoužívají, střih je zběsilý a na hovno.Když dojde na kontaktní fajty choreograf zoufale selhává, normálně lze vidět jak Goss máchá i několik desítek centimetrů před protivníkem a na to nejsem zvyklej ani u vhs céček z osmdesátejch.Frankestnein nemá v závodu žádného úhlavního protivníka a samotné závody jsou unylé a streotypní.Hlavní mamrd Dougray Scott zoufale přehrává a celkové je prostě všechno špatně, finiš vás sice trošku probere z letargie, ale zase je to úplně debilní snužka nesmyslů, oni totiž v budoucnosti neznají testy DNA bo co :) Jediná malá pozitiva jsou ty kozatý kundy a opět sympatický Luke Goss, jenže to je kurva málo.Reiné není tvůrce, který by plodil bůh ví co, ale dvojka mu docela držela pohromadě a i díky hudbě a odkazům zní vytřískal co mohl, tady je dokonce otřesná i ta hudba a vše co dělalo Death Race Death Racem je pryč .Prostě totálně zpackaný pokračování a je to o to smutnější, že karty měli tvůrci rozdané více než slušné.Jenže natočili sterilní mrdku, která snad nemůže bavit ani ty naivní zhulený puberťáky.Zklamání jak bejk.20%. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo lepšie ako som čakal. Rozpočet je iba smiešných 6.5 mega. A na takýto malý rozpočet to ma slušný vizuál, hudbu aj obsadenie. Reiné navyše vytasil niekoľko efektných záberov. Príbeh je sračka, ale oproti Céčkovým kolegom je to ešte nadpriemer. Mne to proste prekvapivo sadlo. D. Scott je dobrý záporák, Trejo je tiež super. Goss sa tiež snaží. Taký Seagal a spol. by s mali učiť ako narábať s rozpočtom. 65% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak do třetice už to bohužel nevyšlo. Místo zábavného tupého béčka už tu máme jenom nesmírně tupé béčko, které člověka svou blbostí už místy začíná dost iritovat. Akce je stále celkem fajn a celý to vlastně rychle uteče, ale to přenesení do pouště se dalo využít ještě mnohem lépe. Navíc Dougray Scott je evidentně tak špatnej herec, že už mu člověk nevěří ani ty béčkový záporáky. A to je hodně špatný. 50% ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Oproti druhej časti http://www.csfd.cz/film/267967 mala táto o niečo navrch. Hlavne normálnou pointou a vydareným koncom, ktorý ocení nejeden divák, ale inak to bola len zas taká zlátanina hračkárskych autíčok, ktoré šoférovali gangstri na čele s "Frankensteinom" a ako čerešnička na torte (bez ktorej by som to ako mužské pohlavie asi nedopozeral) boli ženské s "bujným" poprsím :D Niekedy sa len čudujem, prečo robia takého filmy, to môžu ísť pomaly hrať do porna, kde je ten scenár tak isto podobný. Pár slov, hlavne akcia ! 3* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)

Reklama

Reklama