Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (208)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budem patriť k tým, komu sa to nepáčilo. Čo už. Jednotka výborná, dvojka najdokonalejšia (a pre mňa najlepší diel trilógie), ale toto ma minulo. Ale čakal som to už podľa ohlasov. Je fajn, že si Six dokáže urobiť z toho všetkého prdel a mal som pocit, že chce predovšetkým poriadne zavariť kritikom svojich predchádzajúcich snímkov, tak z toho spravil čistú paródiu. Drobná komediálnosť možno nezaškodí, nemám vlastne nič proti tomu, keď sa aj pri takomto type hororu sem tam zasmejem, ale tieto večné a opakujúce sa preafektované psycho výlevy mi už miestami prišli za hranicou znesiteľnosti. Na svoje som si proste prišiel pri prvých dvoch častiach. Najlepšia mi prišla kastračná scéna a niekoľko dobrých hlášok, ináč nič moc. Patrím proste k divákom, ktorý vždy upredostnia brutalitu a nechutnosti pred fekálnym humorom a dementnými dialógmi, je to o vkuse a prístupe, a s tým sa už nič robiť nedá. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Uřvané, nechutné, trapné, bez napětí, bez krve, bez nápadu a bez vtipu. Tom Six měl blízko k dobrému hororu akorát v případě jedničky. Dvojka i tahle ptákovina je v podstatě nesledovatelná. Naprostá ztráta času, přitom Six se zdá být od pohledu docela sympaťák, ale jako režisér u mě nepochodil. ODPAD ! ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem se těšil na trojku, tak mě zklamala na plné čáře. Některé gore scény jsou zábavné (třeba kastrace), sekretářka je pěkná, obsazení obou parchantů z předchozích dílů do nových rolí potěší, už to prostě není ono. Než se bude vůbec stonožka konat, tak je před tím změť bláznivých scén vypsychlého ředitele věznice a jeho účetního. Ještě mě potěšilo cameo Erika Robertse. Tak nevím, největším masakrem zůstává druhý díl, nejhororovější první a tady to už je jen taková bláznivina, která mě už nevzala ani na dvě hvězdy. Za mě tedy 20% a celkem zklamání. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Předlouhé čtyři roky jsem si musel počkat na vyvrcholení této série. Měl jsem dojem, že můj oblíbenec Tom Six se snaží všechno vyšperkovat, aby zakončil svou bizarní trilogii opravdovou peckou. Dokonce obsadil do hlavních rolí oba předešlé „zvrhlíky a šílence“ Dietera Lasera a Laurence R. Harveyho (oba zde samozřejmě hrají jiné postavy). K mému zděšení jsem však nevěřícně zíral, jak to tentokrát dokázal Tom zprznit a to doslova. Byl jsem přímo nadržený na další porci morbidní / zvrhlé zábavy, plné zvratek, sraček, psychického teroru nebohých článků stonožky, ale zde se mi až na pár světlejších momentů a dobrých hlášek ničeho z toho nedostalo. Nebo v míře tak malé, že jsem u toho místy usínal. Hlavně tedy v první polovině filmu, která dle mého byla doslova otřesná. Dieter Laser se svou novou image se sice snažil, co to jen šlo, ale Doktor Heiter byl jen jeden a tenhle plešatý boss věznice mě spíše iritoval. Jsem už zvyklý, že Six má hodně zvláštní smysl pro humor, ale přišlo mi, že si až zhruba v polovině filmu vzpomněl o čem, že to vlastně točí. Do té doby zaujme snad jen „prstění“ sekretářky (pornoherečky Bree Olson), ale osvěžení v podobě ubližování vězňů (kastrace, opaření vřelou vodou) přišlo náramně vhod. Jinak bych asi usnul. Bohužel teprve druhá polovina filmu a příprava nejdelší lidské stonožky konečně dokázala naplno probudit můj zájem o tento film. Je však potřeba říci, že jde o nejslabší díl celé série. Jediné co ho zachránilo od podprůměru (tedy v mých očích) bylo těch pár detailů na sešívání vězňů a kratší upravená stonožka. Hodně slabých 50% ()

srbak 

všechny recenze uživatele

Ono, od Toma Sixa som čakal už asi fakt všetko, ale že sa začne vysmievať sám sebe a svojím predošlým dielom tak to snáď nikto neodhadoval. Nie je to už horor, ale taká fekál-nezávislá-hovno-sračko komédia s pritepleným humorom, ktorý mňa osobne celkom pobavil. Bohužiaľ kvalitami sa s prehľadom jedná o najslabší zo všetkých troch dielov. Už len čakám s čím pre svojich verných fanúšikov príde Mr. Six nabudúce. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Jediný film z trilogie, kde není úplná nahota, ale je zde vidět pouze část hýždí vězně. (LUKICKK)
  • Jedná se o nejdelší díl trilogie The Human Centipede. (LUKICKK)

Reklama

Reklama