Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raubíř Ralf je padouch z retro videohry "opravář Felix Junior". Každý den rozbíjí dům s nešťastnými nájemníky, za ním chodí opravář Felix a díky kouzelnému kladívku vše opravuje. Pro fungování hry je Ralf nezbytný, ale všichni ho přehlížejí, a když se oslavuje 30. výročí vzniku hry, nikdo ho nepozve. Ralf touží být milován a obdivován jako Felix. Podnikne proto nebezpečnou cestu do ostatních her, aby získal zlatou medaili, která by mu přinesla vytoužený obdiv. (TV Nova)

(více)

Videa (46)

Trailer 1

Recenze (874)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

52. celovečerní Disney Docela jsem se obávala toho, jaký Raubíř Ralf bude. Ale Myšákům se povedlo skloubit nostalgii po dětství dnešních třicátníků s touhami dnešních děti. Takže kdo si ještě pamatuje, jak si zahrál něco pořádného pod MS-DOSem, nemusí se vůbec ničeho bát :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ALE VĚC SE MÁ TAK... JÁ UŽ NECHCI BEJT DÁL PADOUCH.“...... /// Parádní (retro)přehlídka videoherních postaviček a celkem solidní jízda se spoustou gagů a nápadů. Mladej se tlemil, až jsem ho musel vobčas vypnout. Jak by musel bejt nadšenej, kdyby všechny ty 8 a 16ti bitový kousky ,,prožil“! Jo, z filmu je cejtit láska a cit pro ,,hru“. Dyť třeba jen ta hudba…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože: Felixi, oprav to!. 2.) Nevím, jak mučit bonbón. 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Moc mě to nelákalo si tento animovaný snímek pustit, ale jelikož byla nuda a nebylo na co koukat tak jsem si to pustila musím říct že mě to zaujalo.. né jen hudba, příběh, odkazy na stáré hry.. ale prostě uplně všechno.. prostředí, hlášky, postavy a hlavně ten děj. Je to prostě další fajn animák co se povedl a z kterého mi lezl mráz po zádech a takhle poznám film, který se mi opravdu líbí a že mě ty animáky vždycky dojmou víc než normální filmy..nakonci mi ukápla slza. Akorát jedno mínus v českém dabingu kde mi dabing té malé holky prostě nesedl. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"When can we do this again? Ooh oh oh. When can I see you again? Ooh oh oh." Toto je môj asi posledný Disney film, ktorý by som zaradil medzi svoje absolútne najobľúbenejšie animáky a aj filmy, ktoré som kedy videl. Veľmi kreatívny námet a pritom súčasne príbeh s veľkou dávkou srdca, vynikajúcimi postavami, ktoré ma držali od začiatku do konca a okrem toho nám tu "Owl City" priniesol jednu zo svojich absolútne najlepších skladieb, ktorej sa asi nenapočúvam dosť za celý život. Kedykoľvek to bude bežať v telke, kedykoľvek na film dostanem chuť, vždy si ho môžem pozrieť. Disney a jeho mágia v tomto prípade funguje absolútne fantasticky. Dokonca musím povedať, že by som rád videl pokračovanie tohto príbehu. Chcem sa k týmto postavám vrátiť a chcem z ich sveta ešte viac. Ďakujem Disney za skvelý zážitok. Hodnotenie: A+ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bolo príjemné zaspomínať si na všetky tie staré hry a na chvíľu sa tak preniesť do časov môjho detstva. Príbeh je milučký, nenudil (až na pár pasáží), zabavil aj deti, naviac je tu pekná muzika. Ta dievčinka z cukrového kráľovstva bola super, hlavne jej hlas :) - cz dabing na jednotku. Slušný nadpriemer. 75/100 ()

Galerie (88)

Zajímavosti (41)

  • V příběhu vystupuje 190 různých postav (některé i ve dvou či třech různých provedeních), což je výrazně více než v jakémkoliv jiném snímku od společnosti Walt Disney. (Terva)
  • Postava Maria z videohry "Super Mario Bros." se ve filmu sice neobjeví, ale Felix získá podobnou kombinézu jakou má Mario, dělá podobné pohyby a postavu doprovází podobné zvuky jako ve zmíněné videohře. (Dlee)
  • Ve vstupu do Sugar Rush na hlavním nádraží je mimo jiné graffiti s nápisem ''no campers''. Jde o odkaz na videoherní taktiku "camping", kdy hráč zůstává na jednom místě, které nabízí určitou strategickou nebo taktickou výhodu. (Doski)

Související novinky

Raubíř Ralf dostane pokračování

Raubíř Ralf dostane pokračování

02.07.2016

Disneyovské animáky jsou momentálně na vrcholu sil. Ledové království i Zootropolis se líbily divákům i kritikům a došly si pro miliardové tržby, což je u originálních projektů nevídaný triumf. U… (více)

Raubíř Ralf hraje dál

Raubíř Ralf hraje dál

14.07.2015

Od premiéry disneyovského animáku Raubíř Ralf už uplynuly téměř tři roky. John C. Reilly (Strážci Galaxie) tehdy namluvil videoherního záporáka, který se chce stát hrdinou, a byla z toho téměř… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Reklama

Reklama