Reklama

Reklama

VOD (1)

Když přijde malý chlapec Will úplně o všechno, udrží ho nad vodou fotbal. A proto se největší fanoušek klubu FC Liverpool vydá na vlastní pěst na finále ligy mistrů... Ačkoliv je Will ještě malý chlapec, za jeho krátký život ho potkalo mnoho bolesti. Umřela mu maminka, z čehož se tatínek zhroutil a nedokázal se o něj postarat. Od té doby žije Will v internátní škole. Co mu zbylo, je láska k fotbalu a výtvarný talent. Jednou se mu zdálo, že jeho oblíbený tým FC Liverpool vyhraje v lize mistrů. Tehdy se ve škole nečekaně objevil Willův otec, chce se o svého syna opět starat. Tak chlapci svítá na lepší zítřky. Protože má syn rád fotbal a otec chce dohnat, co zameškal, koupí lístky na ligu mistrů. Celý svět se rázem promění, chlapec je zas se svým tatínkem a může vidět na vlastní oči, jak hraje jeho milovaný tým. Jenže radost netrvá dlouho, tatínek náhle zemře. Willovi zůstane jen bolest v srdci a lístky na zápas. Rozhodne se, že nezahodí tu jedinou radost, která mu zbyla, chce utéct ze školy a vydat se sám do Turecka na finále ligy mistrů, chce vidět svůj tým zvítězit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Liverpoolu určitě úžasný film, kdy si mladý fanoušek number one plní sen. Jenže já liverpoolu nefandim a pravděpodobně nikdy nebudu. Takže to hodnotim jako obyčejnej snímek, kterej je moc hezky natočenej. Klučina to zahrál přesvědčivě. Akorát ta cesta Vám přijde naprosto neuvěřitelná, děj je předvídatelný a konec ohromně přehnaný. Koukatelný to ale je a určitě se pobavíte. 65% ()

korok 

všechny recenze uživatele

Pro mě jakožto již od dětství velkého fanouška tohoto klubu z Anfield Road skvělý film o skvělém klubu. Dokazuje to, jak velkým a populárním klubem Liverpool FC je, když se o něm točí filmy. Příběh je takovou pohádkou o cestě obyčejného malého kluka, který si chce splnit svůj sen a dostat se na finále Champions League do Instanbulu. Žádná z překážek na cestě ho nezastaví a jeho příběh, jakožto asi policií nejhledanějšího dítěte, se stane populárním po celé Evropě. Pokud zrovna nefandíte červenému klubu od řeky Mersey, nebo neholdujete fotbalu, nemusí Vás příběh nějak obzvlášť pohltit. To ale není můj případ, takže za mě jedině plný počet bodů. Velice potěší i menší vedlejší role liverpoolských legend Stevena Gerrarda, Jamieho Carraghera a Kennyho Dalglishe. V závěrečné scéně, když zpívá celý stadion hymnu You´ll Never Walk Alone, běhá mráz po zádech. ()

Reklama

Kopite 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ako fanúšika Reds vcelku očakávaný film. Nemôžem ale nevyjadriť sklamanie nad tým, akým smerom sa film ubral. Umelo tvorené emócie hrajúce na city, náhle striedanie smutných momentov s tými šťastnými. Nechápem takisto prečo musíme byť vo filme zobrazujúcom úspešnú históriu klubu svedkami niekoľkých úmrtí len preto, aby film nasilu dostal dávku negativizmu. Tri hviezdy lebo je to o Reds, inak by to bolo za dve. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzeralo na silnú drámu, správne dávkujúcu smutné momenty s vtipnými, no po tom, čo sa Will vydal na cestu, sa to akosi zvrtlo a stratilo to tú svoju silu. Niektoré postavy a situácie boli vo filme úplne zbytočné, vrátane Zukica, s jeho traumou z Bosny. Malo to pôsobiť emotívne, no na mňa to malo úplne opačný výsledok. To sa vážne zdalo scenáristom málo, že zabili chlapcovi oboch rodičov, museli nechať vybuchnúť aj nejaké dieťa? Ešte sa mohla objaviť nejaká Willova kamarátka, ktorá by dostala rakovinu... Menej je niekedy viac. Každopádne tá druhá polovica výrazne pokazila môj úvodný dojem a veľa nechýbalo, aby som z piatich klesol na tri hviezdičky. Aj vďaka rozprávkovému koncu, ktorý ma ako nefanúšika futbalu dosť otrávil a tiež kvôli takému detailu, že sa Bosniaci doma medzi sebou rozprávajú anglicky. Škoda, námet bol fajn a keby tá tŕnistá cesta do Istanbulu prebiehala ináč, mohol to byť fakt dobrý film. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Je to sice ždímačka slz, ale nějak mi to sedlo. Ten klučík a jeho kámoši z církevní školy, hlavně jejich dialogy, ty neměly chybu. Příběh ,,Zorana Zoranoviče" mě nijak za srdéčko nevzal, ale zase ho hrál velkej sympoš. Když nebudeme přemýšlet (v tomto případě,ani nechceme) nad pravděpodobnostmi - milej, příjemnej film, který vykouzlí úsměv na tváři. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama