Reklama

Reklama

Mladou a ambiciózní Sarah Moss (Brit Marling) najímá elitní soukromá tajná služba a ihned jí zadává nebezpečný úkol. Musí v utajení proniknout do anarchistické aktivistické skupiny s názvem "The East" a zúčastnit se útoků na šéfy korporací, kterým bez trestu procházejí zločiny proti lidskosti. Čím více ale aktivity skupiny rostou, tím více se život Sarah ocitá v ohrožení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem to správně pochopila, tak dle tohoto filmu je khůl jen takový jedinec, který své hipízácko grýnpísácké kolegy teroristy dokáže líbat na pupík, krmit je ve svěrací kazajce, vydrží jim omejvat nohy v rybníce a když se pak oholí a oblékne, je z něho nevyhnutelně atraktivní jedinec, který svojí atraktivitou ještě nevyhnutelněji opovrhuje. Pokud se pak budete snažit mezi tyto morálně nadřazené, moudré a nádherné lidi dostat, obarvěte se prosím na blond (neptejte se proč). Film, kde je všechno řečeno doslova, který je přehlcen trapnejma rituálama, a který vás ve finále paradoxně a nevyhnutelně donutí nesnášet všechny ekologicko-whatever teroristické skupiny, protože jsou to fakt nepochopitelně pošahaný dementi. Takže tak. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

The East bohužiaľ dopláca na angažovanosť tvorcov a snahu predať posolstvo. Batmanglij natočil výborný film, respektíve natočil TO výborne; originálne a ústredné dve mladé herečky sú opäť famózne, ale aspoň pre mňa; záverečné scénky prebíjajú niekoľko predošlých vynikajúcich scén aj snahu Brit Marling. A prečo? Aby bol svet krajší. Naivné. V spomienke ale našťastie zotrvá skôr to pozitívne. 85% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $2,301,839Tržby Celosvetovo $2,889,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $18,696 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $79,783 //počet predaných kusov ?║ skoro nenápadná produkcia, v šume hromady veľko produkcii čo sa ročne premele ale námetom veľmi zaujímavá a zručne natočená /75%/ ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Přitažené za vlasy to je, i když kdo ví, posuzuju ze svého pohledu člověka, který se nikdy aktivně neangažoval, veškerá moje činnosti začíná i končí tříděním odpadu, na druhou stranu jsem si vědoma tolika svinstvech, který dnešní průmysl produkuje a ktere se nam vedome i nevedome dostava do tela, že je mi jistý eko terorismus blizky a takže se mi to libilo, ale ty blbosti s veceri v kazajce ci vzajemné umejvani se v rybnici mi zavani etrémním fanatismem... Proste proc by se eko terorismus nemohl delat z klidu normalniho domu, kde i lidi budou chodit do prace. A hlavne, proc si zrovna barvi vlasy na blond, neni to prece proti tomu byt uplne prirodni bytost ?! :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mizerná kvalita léků, plýtvání jídlem, vylévání sraček z továren do vody. Téma plné moderních ekologických postojů beru. Jenže tenhle ekothriller ve výsledku neosloví, jak by asi chtěl. Chybí mu dravost i tah na branku. Pod producentským dohledem bratrů Scottových bych očekával, že si tahle látka s několika palčivými problémy dneška i nad rámec scénáře víc sedne. Bývalá agentka FBI teď dostává výplatu od investigativní společnosti, která je tu pro prachaté klienty, kteří platí za vyčmuchání ekoteroristických organizací, které dělají jejich byznysu vrásky na čele. Členové jedné takové buňky, když netrestají prohřešky oněch korporací, ovšem dělají na můj vkus poměrně filmově nezáživné kousky. Objímají se, hladí, hrají flašku, vzájemně se myjí a vyznávají další rituály. Navíc „předělání“ (rozuměj zjištění té kruté pravdy a uznávání zcela jiných hodnot) naší hrdinky-tulačky je ve finále nesmírně pohádkové. Nic moc na tom nemění ani slušné herecké výkony Brit Marling, Ellen Page nebo Alexandra Skarsgårda. Tak trochu umělé, tak trochu dlouhé.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se již o třetí spolupráci režiséra Zala Batmanglije a herečky Brit Marling, který spolu spolupracovali na do té doby všech režisérových počinech. (Itar)
  • Filmové natáčení probíhalo výhradně v americkém státě Louisiana v poslední čtvrtině roku 2011 celých 26 dní. (Conspi)

Reklama

Reklama