Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sestry Marie Jonesová a Le Ann Dunleyová mají obě dospívající dcery. Marie je vdaná za Waltera, se kterým vychovává zdánlivě dokonalou dceru Elizabeth. Le Ann se po rozvodu musí starat o svou dceru Kelly sama a má s ní spoustu starostí. Karta se poněkud obrátí, když začne Elizabeth chodit s duševně nevyrovnaným žárlivým Markem, který ji bije. Elizabeth je zamilovaná a nechce to na Marka prozradit. Když vyjde pravda na světlo, začne rodina dělat vše pro to, aby Elizabeth s despotickým Markem vztah ukončila. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Evziiik 

všechny recenze uživatele

Ano, já vím, průměrný film. Ale 3 hvězdičky si zaslouží, ne? A jednu za herecké obsazení snad taky můžu přihodit. Já filmy hodnotím především podle toho, zda ve mně vyvolají nějakou emoci. Jakoukoliv. Tomuto filmu se to povedlo, konkrétně jsem cítila lítost. Bylo mi hrozně líto toho kluka, Marka, protože on v podstatě nemohl za to, jak se choval. Měl v hlavě takový zmatek, že se prostě nedokázal ovládat. A Nick to zahrál perfektně, to musí uznat snad každý. Já mu teda věřila a čišelo z něj tolik emocí a krásně mu bylo vidět na očích, jak přemýšlí, hlavně v té poslední scéně s pistolí, co sakra dělá a jak to má být správně. Takoví lidi by se neměli zatýkat, ale léčit. Jinak to byl vlastně hodnej chlapec. Výborně jeho povahu objasnil agresivní tatík, ten svůj vztek asi taky moc neovládal. Bohužel se to na Markovi projevilo o něco víc. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Když jí miluješ, není co řešit! Třeba i to, když ti ujede ruka. Tak s takovímhle přístupem Mark oblbnul svou přítelkyni, které začal pomalu diktovat život, mlátit jí a pak vše dávat do zaláskované bubliny, že za to nemůže. Dokud si toho nevšimlo okolí, rodiče a pak i samotná Elizabeth, která měla až moc dlouho růžové brýle! Prostě magor na pěst! 50% ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nemastnej a neslanej thriller, zápletka docela zajímavá, avšak už asi 50x omílaná, takže nějak nenadchne. Herci hrají, tak nějak průměrně, možná bych tomu i občas věřil. Konec mě snad zklamal ze všeho nejvíce, čekal jsem nějakej trošku "akčnější" konec a ne takovouhle šaškárnu. Nevím no, tento film nestojí ani o nějaké větší povšimnutí, už jenom z důvodu že divákovi nepřináší téměř nic zajímavého a nového. No to je jedno, i přes všechny tyhle nedostatky(holt už se těžce vymýšlí nový námět na film, když ročně přibude stovky možná tisíce nových filmů - mnohých z nich si normální divák ani nevšimne) dávám 2 hvězdy, protože to prostě tak blbé nebylo jako nějaké jiné výplody co jsem viděl. Každopádně na nějaké vyšší hodnocení to nemá už jenom z důvodu že kdybych projel všechny kanály co v TV mám, najdu podobný film mnohem kvalitněji zpracovaný.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja somár som sa snažil pozrieť celú filmografiu mojej obľúbenej Kim Dickens a tak som sa dostal k tejto zlátanine. Áno, Kim ma potešila aj tu, bola ako vždy sexi kosť, tu hrala sexi maminu. Ale inak ma snímok ničím neoslovil a pravdepodobne neosloví ani vás. Nemá čo ponúknuť a ja nemám čo odporučiť. Muži budú pri sledovaní trpieť, ženy sa nudiť. Po týždni si na toto dielo ani nespomeniete. Evidentne sa ho nedočkáte nikdy ani v televízií, pretože by to bola strata času. Mladí herci hrajú strašne amatérky, až mám pocit, že sa tvorcovia spýtali ľudí na ulici, kto by si chcel zahrať vo filme. Každopádne na viac ako 2 hviezdičky to proste nemá. Nech sa snažím loviť v pamäti čokoľvek pozitívne. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama