Reklama

Reklama

Když se zneuznaný reportér deníku New York Times Michael Finkel (Jonah Hill) setká s usvědčeným vrahem Christianem Longem (James Franco) - který si přivlastnil Finkelovu totožnost - jeho vyšetřování se postupně změní v nezapomenutelnou hru na kočku a na myš. Film založený na reálných událostech pojednává o Finkelově neúnavné snaze získat Longův skutečný příběh, v němž se pojí vražda, láska, podvod i vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (134)

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat Jonaha Hilla je těžke. není to herec, jenom obtloustlá americká figurka reprezetující produkt dnešní zkažené doby. Anticharismatický, ne-uvěřitelný, nedává žadnou přidanou hodnotu do svých postav. Opravdu nechápu čím to, že zrovna jeho do filmu obsadili ... strašně vykastrovaný film. žadná pointa, žadné napětí, nic.. nevím jakou roli/funkci měla ve filmu Mikova partnerka (krásná Felicity jako vždy), nevím o čem to celé bylo. K čemu bylo to mrknutí při odchodu ze soudu. Prostě naprostor zbytečný film, který začatkem láká na něco pseudochytrého, ale nic.. Naprostým opakem tohoto odpadu na stejném poli žánru je "okamžik zlomu" s hopkinsem ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu by bol asi kniha lepšia, hlavne kvôli vnútorným monológom. Film síce dáva priestor divákovi na utvorenie si nejakeho obrazu a uchopenie charakterov, ten záver to ale trošku rozbije a nie je úplne jasné, čo toho vypaseného, špatného žida motivovalo. Exkluzivita? Peniaze? Senzačný príbeh? Stali sa priateľmi? Rozhodne ma to ale zaujalo, obsadenie skvelé, Franco si to dával a aj napriek všetkému, divá má určitú slobodu a možnosť "vlastneho vyšetrovania". Zdramatizované solídne, nenudí, zaujme. 3 z 5 ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem viděl film ze soudního prostředí, které mají často hodně dobrou atmosféru a zajímavé zvraty. Ani jedno se zde bohužel neděje. Všechno je vsazeno na ústřední duo a jejich herecké schopnosti a ani u jednoho z herců to není žádná sláva. A tak zbývá samotný příběh, který je hodně krutý. Bohužel o motivaci se nakonec nic nedozvíme. Škoda že film nezůstal tak poutavý, jako byl začátek při představení obou postav. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Pravdivý příběh má potenciál, jenže by potřeboval režiséra, který ho posune o kus dál. V Gooldově podání sledujeme nepravděpodobně propletený život dvou osobností. Obě jsou vylíčeny až pedantsky neutrálně s celou šíří kladů i záporů. Tahle popisná struktura má diváka pobídnout k utváření vlastních závěrů, jenže pane Goolde, film přeci není odborný článek. S veškerou nezaujatostí snímku mizí i divákův zájem. Finále s celým odtajněním jenom vyšumí a zanechá pocit promarněného materiálu. ()

venison 

všechny recenze uživatele

James Franco a Jonah Hill jsou oba výborní herci, na které je radost koukat.. Kdyby tady dostali více prostoru projevit svůj herecký talent, tak by mohlo jít o vynikající počin.. Režie i scénář nejsou příliš silné a o žádnou pořádnou zápletku tu nejde, napětí je téměř nulové.. Zajímavé téma a vysoký nevyužitý potenciál.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáče ve Warwicku, na Long Islandu, v Piermontu, v Brooklunu a v Garnevill v New Yorku v USA. (rafix)

Související novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (více)

Reklama

Reklama